Γιατί κατηγορούν την Μαντώ!

02.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απ' ότι φαίνεται το ντύσιμο της Μαντούς στην Γιουροβίζιον θα μείνει αξέχαστο στους απανταχού φαν και μη του εν λόγω διαγωνισμού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απ' ότι φαίνεται το ντύσιμο της Μαντούς στην Γιουροβίζιον θα μείνει αξέχαστο στους απανταχού φαν και μη του εν λόγω διαγωνισμού. Το μαύρο δερμάτινο φόρεμα με το "μπούστο - αφαλός" έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, που μία εβδομάδα μετά, δημοσιεύονται άρθρα ειδικά αφιερωμένα στην εμφάνιση της αοιδούς μας. Μετά το άρθρο - ύμνο του Ρόιτερ, το οποίο ξεκατίνιαζε την Μαντώ για το φόρεμα, τα παπούτσια, το ντεκαπάζ και το χτένισμα των μαλλιών της, ήρθε μία εφημερίδα της Αυστραλίας να κινηθεί στην ίδια λογική.

Το τελευταίο δημοσίευμα επίσης τα χώνει στην αοιδό για το φόρεμα της, όχι όμως για το μπούστο αλλά για...clopyright! Λένε, λοιπόν, οι φίλτατοι οι Αυστραλοί πως ίδιο ρούχο - χάρμα οφθαλμών, φορούσε πέρυσι στις Κάννες, η Πάμελα Αντερσον. Τα "καγκουρό" είναι πράγματι μεγάλα λαγωνικά, επειδή κατάλαβαν ότι πρόκειται περί παρομοίου ρούχου καθότι μιλάμε περί αντίθετων σωματικών διαπλάσεων. Τι θέλω να πω με αυτό. Πως άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα τα μάτια της κουκουβάγιας, δηλαδή άλλο μπούστο και κοιλιακοί της Πάμελας κι άλλο μπούστο και κοιλιά της Μαντούς.

Ωστόσο, οι Αυστραλοί δεν έμειναν εκεί, αλλά κατηγόρησαν την αοιδό και για...playback. "Όλοι τραγούδησαν live, εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια" έγραψαν κι εδώ έχουμε τις ενστάσεις μας, διότι δεν μιλάμε περί μπούστου και αφαλού! Πρώτον, η Μαντώ μπορεί να μην διαθέτει κοιλιακούς Μαντόνα ή έστω Βανδή, διαθέτει όμως φωνάρα. Δεύτερον και το κυριότερο αν η Ελλάδα είχε τέτοια κονέ για να μας παίξουν οι διοργανωτές playback, στην Αγ. Παρασκευή αυτή τη στιγμή θα συζητούσαν ιδέες για την διοργάνωση του διαγωνισμού στην χώρα μας. Άραγε η Μαντώ τι απαντάει σε όλα αυτά; Τίποτε, απλά πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι και λέει πόσο ωραία τραγούδησε, τι ωραία σκηνική παρουσία που είχε, τα συγχαρητήρια που της έδωσαν οι αντίπαλοι για την μεγαλειώδη εμφάνιση της και για τη στεναχώρια που τράβηξε ο μουσικός κόσμος της Ευρώπης επειδή η Ελλάδα κατετάγη στην 17η θέση και ουχί στην τριάδα που της...άρμοζε.