Βγήκε το διαζύγιο της Τζολί

30.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ελεύθερη και με το νόμο είναι πλέον η Αντζελίνα Τζολί, οπότε όσοι πιστοί και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ας προσέλθουν. Το διαζύγιο της διάσημης ηθοποιού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ελεύθερη και με το νόμο είναι πλέον η Αντζελίνα Τζολί, οπότε όσοι πιστοί και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ας προσέλθουν. Το διαζύγιο της διάσημης ηθοποιού με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, βγήκε την Τρίτη, οπότε η "Λάρα Κρόφτ" μπορεί πλέον να φτιάξει το μέλλον της. Αυτός, πάντως, που θα το κάνει σίγουρα είναι ο Θόρτον τον οποίο πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει φουλ για τον έκτο γάμο. Αρσενικός Λιζ Τέιλορ ο τύπος.

Το διαζύγιο μπορεί να θεωρηθεί ως "φιλικό" καθότι τα μάτια μας έχουν δει άλλα χειρότερα. Το μόνο "αγκάθι" στην ιστορία είναι κάποια κοσμήματα που διεκδικεί η Τζολί καθώς και ένα σπίτι από τα τόσα που είχαν ως ζευγάρι. Όσον αφορά τώρα τον γιο τους Μάντοξ, τον οποίο υιοθέτησαν, πριν χωρίσουν, ακόμη δεν βγήκε η απόφαση ποιος θα έχει την επιμέλεια, αλλά ως φαίνεται, θα την πάρει η Αντζελίνα. Ας κάνουμε τώρα ένα flash back και να δούμε πως καταλήξαμε στο διαζύγιο.

Τον περασμένο Ιούλιο άνευ λόγου και αιτίας, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αφήνοντας άπαντες χαζούς. Η επίσημη αιτιολογία που δόθηκε, είναι πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της ( τι πρωτότυπο) και πως ήταν προτιμότερο να χωρίσουν φιλικά, τότε που ήταν νωρίς. Ωστόσο, παρασκηνιακά άλλα ακούγονταν. Ο Θόρτον, έλεγαν, είχε σκυλιάσει μετά την υιοθεσία του Μάντοξ, επειδή η σύζυγος έδινε σημασία στον μικρό και όχι σε αυτόν. Κατάσταση τω όντι ξενέρωτη για κοτζάμ Μπίλι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι ομηρικοί καβγάδες και να έρθει το διαζύγιο ως φυσικό επακόλουθο. Μετά από αυτό, δε, ο ηθοποιός άρχισε τα καυτά ραντεβού με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, ενώ - λες και είναι must σε επώνυμα διαζύγια - έριξε γέφυρες επικοινωνίες με την πρώην του. Η Τζολί, πάλι, με το μητρικό ένστικτο να βαράει κόκκινο, κλείστηκε στο σπίτι με το παιδί, ενώ στα γυρίσματα τον έπαιρνε πάντα μαζί της. Έτσι είναι: η μία μάνα και ο άλλος...αέρας - πατέρας!