Η εξομολόγηση της Τζένιφερ Λοπέζ!

30.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την καρδιά της άνοιξε πρόσφατα η Τζένιφερ Λοπέζ μιλώντας για το ερωτικό της παρελθόν, με αποτέλεσμα να ξαλαφρώσει αυτή
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την καρδιά της άνοιξε πρόσφατα η Τζένιφερ Λοπέζ μιλώντας για το ερωτικό της παρελθόν, με αποτέλεσμα να ξαλαφρώσει αυτή και να κάνει περιβόλι τη δικιά μας καρδιά. Τι να κάνουμε, είμαστε αισθηματίες και στεναχωριόμαστε με το δράμα των συνανθρώπων μας. Και ποιο είναι το δράμα που έζησε η συνάνθρωπος Τζένιφερ; Ο Παφ Ντάντι βεβαίως, βεβαίως.

Όπως εξομολογήθηκε η Λατίνα ντίβα, ο διάσημος ράπερ όσο ήσαν ζευγάρι της έκανε την ζωή πατίνι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά της έκανε διάφορα τσαλιμάκια. Που σημαίνει πως ο άνθρωπος δεν κοιτούσε το μαύρο του το χάλι, έριχνε στην Τζένιφερ κέρατο "αβέρτα - κουβέρτα". Εννοείται πως αυτό την τσάκιζε, αλλά συγχρόνως την μαγνήτιζε διότι ήταν ο πρώτος άνδρας που της φερόταν έτσι. Μαζόχα η αοιδός δεν το συζητώ. Ωστόσο, όπως λέει κι ο σοφός λαός το "πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς", οπότε και το πολύ το κέρατο και την αδιαφορία την βαρέθηκε η ερωτευμένη Λοπέζ, η οποία του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Όχι εύκολα, όμως ευτυχώς βρέθηκε ο άνθρωπος του Θεού που ακούει στο όνομα, Κρις Τζαντ.

Ο εν λόγω χορευτής, αν και άσημος νέος, ήταν καλό παιδί με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τζένιφερ. Η σύναψη σχέσης ήταν ζήτημα χρόνου, όπως και ο γάμος διότι ως γνωστών η μαντάμ μία επιρρέπεια στην ένωση σε σάρκα μία με τις ευλογίες του Θεού, την έχει. Τι κι αν ήταν καλό και χρυσό παιδί ο Κρις; Τι κι αν υπήρχε αγάπη; Μεγάλο πάθος δεν υπήρχε πουθενά, κάτι το οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Μπεν Αφλεκ, ενώ ήταν παντρεμένη. Χαμός στο ίσωμα. Από εκεί και πέρα, η ιστορία είναι γνωστή, μόνο που τώρα η Λοπέζ δείχνει μετανιωμένη. Ομολογεί πως δεν ήθελε να πληγώσει τον Κρις, πως τον αγαπά ακόμη και πως εύχεται το καλύτερο γι αυτόν. Κάπου εδώ σταματά τις εξομολογήσεις της καθώς την πήραν τα κλάματα. Για την ιστορία: ο Τζαντ θα αναλάβει τις χορογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις συναυλίες που πρόκειται να κάνει.