Οριστικός χωρισμός για την Ρόμπερτς!

29.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μια χαρά κρατεί το ρεκόρ του Νικολας Κέιτζ και της Λίζα Μαρία Πρίσλεϊ, οι οποίοι πήραν διαζύγιο μέσα σε έξι μήνες.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μια χαρά κρατεί το ρεκόρ του Νικολας Κέιτζ και της Λίζα Μαρία Πρίσλεϊ, οι οποίοι πήραν διαζύγιο μέσα σε έξι μήνες. Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες άλλων συναδέλφων τους, ουδείς κατάφερε να τους απειλήσει κι ας έφτασαν πολύ κοντά στην επιτυχία. Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι Μόντερ, ας πούμε, των οποίων ο χωρισμός θεωρείται πλέον σίγουρος, αν δεν διατηρούσαν φρούδες ελπίδες πως ίσως να έσωζαν τον γάμο τους, αυτή τη στιγμή θα είχαν το ρεκόρ του πιο σύντομου διαζυγίου.

Με αυτά και με αυτά, λοιπόν, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει τα τσανάκια του εννέα μήνες μετά τον γάμο τους, κάνοντας ωστόσο new entry στην κατηγορία με τα πιο σύντομα διαζύγια. Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Μόντερ σε γερμανική εφημερίδα με μία λακωνική φράση: "Ο γάμος αυτός ανήκει στην ιστορία". Κρίμα, γιατί δεν θα έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε.

Τουλάχιστον, είχαμε να γράφουμε για τους ομηρικούς τους καβγάδες ελεώ ζήλιας της Τζούλιας, για τα λοξοκοιτάγματα του Ντάνι, αλλά και για τις διαφωνίες τους για το παιδί: "Εσύ δεν μπορείς να κάνεις. Όχι εσύ δεν κάνεις". Τώρα τι μέλει γενέσθαι με τους ζωντοχήρους; Η, μεν, Ρόμπερτς θα το ρίξει στις ταινίες και στο "σαφάρι" ανδρών, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί αγαπημένο της σπορ. Ο, δε, Ντάνι λέγεται πως κάνει προσπάθειες να επιστρέψει στην πρώην σύζυγο Βέρα, κάνοντας εντατικές πρόβες στο ρόλο της "βρεγμένης γάτας". Για να δούμε τι θα γίνει.