Αναβλήθηκε ο γάμος του Γκλέτσου!

29.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Έχει βουίξει ο τόπος της τελευταίες μέρες πως ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία Μαγγίνα χώρισαν τα τσανάκια τους. Αφορμή για την διάδοση
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Έχει βουίξει ο τόπος της τελευταίες μέρες πως ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία Μαγγίνα χώρισαν τα τσανάκια τους. Αφορμή για την διάδοση του άνωθεν νέου ήταν η ανακάλυψη από κάποιους δαιμόνιους ρεπόρτερ, πως αναβλήθηκε ο γάμος τους, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις αρχές Ιουλίου. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, που καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και οργιάζουν.

Έλα, όμως, που στη συγκεκριμένη περίπτωση επικρατεί μια βουβαμάρα κι όλοι απορούν γιατί αναβλήθηκε ο γάμος. Βλέπεις, το ζευγάρι είχε προετοιμάσει την κάθε λεπτομέρεια για το μυστήριο, ενώ ο Απόστολος όπου βρισκόταν κι όπου καθόταν μιλούσε ωσάν χαζομπαμπάς και χαζοσύντροφος. Περίμενε με ανυπομονησία τη μέρα του γάμου του, τονίζοντας πως η δεύτερη φορά ως γαμπρός θα είναι και η τελευταία και πως η Μαγγίνα είναι η γυναίκα της ζωής του.

Με την γυναίκα αυτή, λοιπόν, οι φήμες τους θέλουν όχι μόνο να έχουν αναβάλει τον γάμο, αλλά και τον Γκλέτσο να έχει μετακομίσει από το σπίτι τους στην Κηφισιά. Θες να είναι οριστικό; Θες να είναι προσωρινό; Ουδείς γνωρίζει, ούτε ακόμη ο παπάς που επρόκειτο να τους παντρέψει, αφού το ζευγάρι δεν του είπε: "Ας το αναβάλουμε για τις 30 του μηνός". Το μόνο σίγουρο, πάντως, στην ιστορία είναι πως τα βαφτίσια της κόρης τους θα γίνουν κανονικά τον Ιούνιο, στη Στυλίδα, ιδιαίτερη πατρίδα του Γκλέτσου.