Γέννησε η Αντζελίνα Τζολί!

14.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χαρές και πανηγύρια στο σπιτικό των Bradgelina, χαρές και πανηγύρια και για εμάς τους φαν τους. Τα δίδυμα του ζευγαριού επιτέλους ήρθαν στον κόσμο και το άγχος μας: πότε θα γεννήσει η Αντζελίνα Τζολί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια στο σπιτικό των Bradgelina, χαρές και πανηγύρια και για εμάς τους φαν τους. Τα δίδυμα του ζευγαριού επιτέλους ήρθαν στον κόσμο και το άγχος μας: πότε θα γεννήσει η Αντζελίνα Τζολί και αν θα είναι γερή και δυνατή αυτή και τα μωρά, έλαβε τέλος. Ουφ. Από την 1η Ιουλίου, που εισήχθη στο νοσοκομείο, την είχαμε έννοια την Αντζυ.

Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά και η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά: ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Έκπληξη πρώτη... εμείς ξέραμε (δηλαδή τα δημοσιεύματα ανέφεραν) ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια. Έκαναν, όμως ένα κι ένα, οπότε και κράτησαν τις ισορροπίες στην οικογένεια: θα είναι τρία τα αγόρια και τρία τα κορίτσια. Χμ. Ωραία τα λέω. Η δεύτερη έκπληξη είναι ότι η Τζολί γέννησε νωρίτερα απ’ ότι μας είχε πει (19 Αυγούστου), αλλά από τη μέρα που μπήκε στην ιδιωτική κλινική της Νίκαιας, ξέραμε ότι τα διάσημα μωρά θα έρθουν νωρίτερα.

Μητέρα και παιδιά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ θα μείνουν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες παραπάνω για να είναι σίγουρος ο γιατρός της ότι όλα πηγαίνουν καλά. Η Αντζελίνα γέννησε με καισαρική τομή και ο Μπραντ Πιτ ήταν συνεχώς στο πλευρό της. Μάλιστα, βοηθούσε τον γιατρό κατά τη διάρκεια της γέννας και όπως στη γέννηση της Σιλό, έτσι και τώρα ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Οι Bradgelina βρήκαν ήδη όνομα στα δίδυμα. Το κοριτσάκι θα πάει το όνομα της μητέρας της Τζολί, Μαρσελίν, ενώ το αγοράκι θα λέγεται Knox. Έχουν πάντως, ένα θέμα με την κατάληξη -x. Βλέπε, Madox και Pax.