Η Τζούλια σκέφτεται να παντρευτεί!

11.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να δω την Τζούλια Αλεξανδράτου να ανοίγει σπίτι και να νοικοκυρεύεται και θα πάω να νοικιάσω το απέναντι διαμέρισμα να κόβω εισιτήρια σε όσους θα θέλουν να δουν από κοντά την παράσταση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να δω την Τζούλια Αλεξανδράτου να ανοίγει σπίτι και να νοικοκυρεύεται και θα πάω να νοικιάσω το απέναντι διαμέρισμα να κόβω εισιτήρια σε όσους θα θέλουν να δουν από κοντά την παράσταση. Καλύτερα κι από επιθεώρηση του «Δελφινάριου» θα είναι η Τζούλια στο ρόλο της παντρεμένης νοικοκυράς, αλλά αν αυτή το θέλει, εμάς μας περισσεύει.

Πάντως, η ίδια - λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές - το δήλωσε: «Στη Σαντορίνη θα αποφασίσω αν θα παντρευτώ ή αν θα χωρίσω». Μάλλον στην on/off σχέση της με τον Μισέλ ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και το μοντέλο αποφάσισε να πάρει μία οριστική απόφαση. Και ποίο καλύτερο μέρος από την Σαντορίνη για να πάρεις μία τέτοια απόφαση; Εκεί, μόνος σου πας κι ερωτεύεσαι... τα πουλάκια, το ηφαίστειο, το καταγάλανο Αιγαίο.

Η Αλεξανδράτου, μάλλον νιώθει έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα, όμως, δεν ξέρει κατά πόσο είναι έτοιμος ο καλός της. Γι’ αυτό τον πάει στη Σαντορίνη... θα του κάνει σωστό ψηστήρι. Η ίδια, πάντως, είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, διότι ξέρει τι «παλιοχαρακτήρα» έχει και δεν αποκλείει να τσακωθεί με τον καλό της και να επιστρέψει στην Αθήνα με την πίκρα. Αν και με αυτό το ζευγάρι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εκεί, που είναι μες στα μέλια χωρίζουν και την επόμενη στιγμή συγκατοικούν!