Γερμανού vs Αλιμπέρτη. Yeeees!

11.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Ανδρέας φεύγει, η Ναταλία έρχεται και το πρωινό του Σαββατοκύριακου θα είναι πλέον... γυναικεία υπόθεση! Όπως όλα δείχνουν η Ναταλία Γερμανού θα είναι η αντικαταστάτρια του Ανδρέα Μικρούτσικου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Ανδρέας φεύγει, η Ναταλία έρχεται και το πρωινό του Σαββατοκύριακου θα είναι πλέον... γυναικεία υπόθεση! Όπως όλα δείχνουν η Ναταλία Γερμανού θα είναι η αντικαταστάτρια του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο πρωινό του Alpha και θα έχει δίπλα της ουχί την Δήμητρα Ρουμπέση - φεύγει πακέτο με τον σύζυγο - αλλά τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος έχει μία άλφα εμπειρία ως πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και να ήταν μόνο αυτό; Η Ναταλία θα βρεθεί απέναντι στην Σοφία Αλιμπέρτη. Ωχ βαχ και ωιμέ. Ένα μικρό φρεσκάρισμα στη μνήμη σου, διότι σε βλέπω λίγο σαστισμένο. Οι δύο γυναίκες έχουν «παρελθόν» και χωρίς να έχει εκφραστεί αρνητικά η μία για την άλλη, δεν μπορείς να πεις ότι έχουν και την καλύτερη γνώμη. Βλέπεις, η Αλιμπέρτη είχε συνάψει σχέσεις με δύο πρώην της Ναταλίας, πρώτα με τον Πέτρο Ίμβριο και μετά με τον Αλέξανδρο Παρθένη, που η σχέση τους κρατά μέχρι σήμερα.

Φαίνεται πως τώρα ήρθε η σειρά της Γερμανού να κάνει τη... ρελάνς της και χωρίς να πάρει εκπομπή της Σοφίας, στέκεται απέναντι της με πολλές αξιώσεις. Εξάλλου, όσες μέρες αντικατέστησε την Ελένη Μενεγάκη στον «Καφέ» τα πήγε πρίμα και απέσπασε καλές κριτικές. Γι’ αυτό και στον Alpha σκέφτηκαν το όνομα της για το «Αυτός μας έλειπε», το οποίο τώρα που έφυγε ο Μικρούτσικος μπορούν να το πουν... «Αυτός δεν μας λείπει». Μα και καθόλου, όμως.