Το πολύκροτο διαζύγιο της Σαμπρίνας!

11.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου γίνεται με το διαζύγιο της Σαμπρίνας και του Παναγιώτη Λιαδέλη. Κι εκεί που λέγαμε ότι το Κουγέικο είναι δικαιωματικά οι Έλληνες Ρόουζ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου γίνεται με το διαζύγιο της Σαμπρίνας και του Παναγιώτη Λιαδέλη. Κι εκεί που λέγαμε ότι το Κουγέικο είναι δικαιωματικά οι "Έλληνες Ρόουζ", έρχεται αυτό το ζευγάρι για να αποδείξει ότι λίγη καλή διάθεση για καβγά και δημόσιες κόντρες να έχεις και όλοι μπορούν να ζήσουν τον δικό τους... πόλεμο των Ρόουζ.

Σαμπρίνα και Λιαδέλης χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιος χωρίζει ποιον ή αν είναι κοινή απόφαση. Γενικά, αυτό το ζευγάρι δεν το βρίσκεις πουθενά. Άσπρο η μία; Μαύρο σαν καλιακούδα ο άλλος. «Την χώρισα» λέει ο Λιαδέλης «επειδή δεν ερχόταν να με επισκεφθεί στην Ουκρανία που μένω» λέει κι απορείς εσύ ο ταπεινός άνδρας με «Άλφα» κεφαλαίο: «Υπάρχει αρσενικό που νιώθει μοναξιά στην Ουκρανία και του λείπει η γυναίκα του»; Στον Λιαδέλη μάλλον.

Η Σαμπρίνα, πάλι, υποστηρίζει ότι αυτή τον χώρισε, διότι είχαν πολλές διαφορές ενώ τη ζήλευε παράφορα. Αν και προσπάθησε να δώσει πολλές ευκαιρίες στο γάμο τους. Το θέμα της ζήλιας είναι μεγάλο ζήτημα στο διαζύγιο τους, αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλον για σκηνές ζηλοτυπίες. Ο μπασκετμπολίστας λέει ότι η αοιδός ζήλευε τις γυναίκες φαν που τον φιλούσαν και αγκάλιζαν μετά από κάθε αγώνα και η Σαμπρίνα τον κατηγορεί ότι ζήλευε τις εκδηλώσεις θαυμασμού των αρσενικών θαυμαστών της.

Χμ. Τι να πιστέψω από αυτά; Και να είχαν μόνο εκεί διαφωνίες; Να δεις τι γίνεται στο θέμα της διατροφής. Η Σαμπρίνα του ζητά οκτώ χιλιάδες ευρώ το μήνα (εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Βατίδου) ενώ αυτός λέει ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Μύλος. Κι ακόμη είναι η αρχή.