Η συγκίνηση του Μπραντ Πιτ!

14.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λεπτό δεν έφυγε από το πλευρό της Αντζελίνας Τζολί ο αγαπημένος της Μπραντ Πιτ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του τοκετού είχε ενεργό ρόλο. Ο Μπραντ όχι μόνο σκιάχτηκε με την όλη διαδικασία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λεπτό δεν έφυγε από το πλευρό της Αντζελίνας Τζολί ο αγαπημένος της Μπραντ Πιτ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του τοκετού είχε ενεργό ρόλο. Ο Μπραντ όχι μόνο σκιάχτηκε με την όλη διαδικασία, αλλά βοήθησε σημαντικά τον γιατρό, ο οποίος μετά τον τοκετό είχε να λέει τι καλός βοηθός ήταν ο Μπραντ! Ακόμη και τον ομφάλιο λώρο έκοψε ο Μπραντ, κάτι βέβαια που είχε κάνει όταν γεννήθηκε το πρώτο βιολογικό παιδί τους, η Σιλό.

Ο γιατρός αποκάλυψε επίσης, ότι ο Πιτ ήταν τα μάλα συγκινημένος καθόλη τη διάρκεια του τοκετού, ειδικά όταν βγήκαν τα δίδυμα. Η Αντζελίνα, πάλι, ήτο πολύ χαλαρή για γυναίκα που γεννάει. Γελούσε, μιλούσε με τον γιατρό της και αστειευόταν με τις μαίες. Ωστόσο, συγκινήθηκε και αυτή όταν κράτησε στην αγκαλιά της το αγοράκι και το κοριτσάκι της.

Κι αν οι Bradgelina είναι μία φορά χαρούμενοι για τη γέννηση των διδύμων, ο δήμαρχος της Νίκαιας είναι... δέκα. Το γεγονός ότι τα πιο διάσημα δίδυμα του πλανήτη γεννήθηκαν στην πόλη του, τον έχει ξετρελάνει (μια χαρά διαφήμιση έκαναν, αν και η Νίκαια δεν τη χρειαζόταν) και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι η Τζολί γέννησε, κρατώντας μάλιστα τη ληξιαρχική πράξη της γέννησης. Μάλιστα, ο δήμαρχος την περασμένη εβδομάδα ανακήρυξε τα δίδυμα «επίτιμους πολίτες της Νίκαιας»! Αυτά είναι μεγαλεία πριν ακόμη γεννηθείς.