Ο Ρουβάς ξανά στην Γιουροβίζιον!

16.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», αλλά στην ΕΡΤ το παράκαν λίγο και μαγείρεψαν πολύ πριν πεινάσουν. Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τον τελικό της Γιουροβίζιον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», αλλά στην ΕΡΤ το παράκαν λίγο και μαγείρεψαν πολύ πριν πεινάσουν. Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τον τελικό της Γιουροβίζιον, στο Βελιγράδι και η κρατική τηλεόραση έκλεισε κιόλας τον επόμενο εκπρόσωπο στον τελικό της Μόσχας το 2009. Ο Sakis Ρουβάς θα είναι ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό και δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο «γουάου» στην ΕΡΤ για το όνομα που έκλεισε, αλλά και την... προνοητικότητα της.

Αυτή τη φορά κινήθηκε πολύ γρήγορα και πρόλαβε ακόμη και το Star, που από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ξεκινάει τη δική του «παρέλαση» ονομάτων που είναι υποψήφια να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Για τον Sakis αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό, αφού το 2004 μας είχε εκπροσωπήσει στην Κωνσταντινούπολη και είχε πάρει την τρίτη θέση με το «Shake it».

Κι αν τότε δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά, στην Μόσχα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εξάλλου, η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την Γιουροβίζιον με την δεύτερη, ενώ το ίδιο έγινε φέτος με τον Ρώσο, Ντίμα Μπιλάν. Και σε αυτό μάλλον ποντάρει η ΕΡΤ, που καλύτερη επιλογή από τον Ρουβά δεν θα μπορούσε να είχε. Έτσι, οι άνθρωποι της κρατικής πλησίασαν από πολύ νωρίς τον καλλιτέχνη κι αφού πήραν τη θετική απάντηση, θα έχουν μπροστά τους ολόκληρο χρόνο για να προετοιμαστούν με σκοπό την πρωτιά και μόνο αυτή.