Παντρεύεται η Έλλη Στάη!

27.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα το πάρει το κορίτσι. Θα το πάρει, δεν είναι ψέμα. Θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο». Μόνο που δεν ξέρουμε, το πότε. Αλλά λίγη σημασία έχει. Ο λόγος για τον Μιχάλη Γουλανδρή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα το πάρει το κορίτσι. Θα το πάρει, δεν είναι ψέμα. Θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο». Μόνο που δεν ξέρουμε, το πότε. Αλλά λίγη σημασία έχει. Ο λόγος για τον Μιχάλη Γουλανδρή, ο οποίος θα παντρευτεί με την Έλλη Στάη και η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε - πού αλλού; - στον «Πρωταθλητή». Ακόμη κι εκεί... κόκκινο το ζευγάρι. Μπρρρ.

Η είδηση του γάμου τους δεν είναι έκπληξη, αφού τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν συχνά φήμες ότι το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, τον χειμώνα ακουγόταν έντονα ότι θα παντρεύονταν στο Λονδίνο, όπου θα συνδύαζαν τότε γάμο και αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσέλσι. Αλλά κόντρα στα δημοσιεύματα, αυτός δεν έγινε τότε.

Ήρθε η ώρα, όμως, το ζευγάρι να «σφραγίσει» τον μεγάλο έρωτα που ζει τον τελευταίο χρόνο, ενώ ακόμη κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία και το μέρος που θα γίνει το μυστήριο. Αλλά... κοντή γιορτή αλληλούια!