Γιατί είναι έξω φρενών η Θρασκιά;

27.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήθελε να κάνει η Ράνια Θρασκιά, γι αυτό και στο μυστήριο, που έγινε πριν λίγο καιρό στο Κατάκολο Ηλείας οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήθελε να κάνει η Ράνια Θρασκιά, γι αυτό και στο μυστήριο, που έγινε πριν λίγο καιρό στο Κατάκολο Ηλείας οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και προέρχονταν αυστηρά από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού. Φευ, όμως. Ακόμη κι έτσι, ο γάμος της Ράνιας έγινε πρωτοσέλιδο τις επόμενες μέρες και στην πλειοψηφία του ο Τύπος δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο.

Και πρόσεξε, καμία από τις φωτογραφίες αυτές, δεν ήταν παπαράτσι. Αφού τις έβλεπε κανείς και πίστευε ότι η Θρασκιά έδωσε φωτογραφίες από το μυστήριο για να έχουν οι τηλεθεατές της κυρίως - αλλά κι εμείς οι περίεργοι - τη χαρά να την καμαρώσουν νυφούλα. Έλα, όμως, που η Ράνια δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα μισή φωτογραφία κι όταν είδε τον εαυτό της νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Ανδρέα Φωτόπουλου πρώτη μούρη παντού, έγινε έξω φρενών.

Λένε, μάλιστα, πως είναι τόσο εκνευρισμένη που σκέφτεται να κινηθεί νομικά για το θέμα. Ποίος, όμως, έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα; Λογικά, κάποιος από τους καλεσμένους. Κι αφού στο μυστήριο ήταν τρεις και ο κούκος, δεν θα είναι δύσκολο για την παρουσιάστρια να βρει τον «ένοχο». Τέλος πάντων, με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα, οπότε μένω σε αυτό: η Θρασκιά είναι έξω φρενών!