Νέα κρίση στο γάμο τους!

27.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σοβαρή κρίση περνάει γι ακόμη μία φορά ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι. Οι φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στο διαζύγιο δίνουν και παίρνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σοβαρή κρίση περνάει γι ακόμη μία φορά ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι. Οι φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στο διαζύγιο δίνουν και παίρνουν, ενώ πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο τους ζουν τυπικά κάτω από την ίδια στέγη, ενώ εδώ και καιρό κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Στην ανατολική πλευρά η Μαντόνα, στη δυτική ο Γκάι. Μάλιστα, κάποια άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μαντόνα θα μετακομίσει στην Αμερική με τα τρία παιδιά τους (τη Λούρδη, τον Ρόκο και τον υιοθετημένο, Ντέιβιντ) μόλις ετοιμαστεί εκεί το νέο της σπίτι. Κι ενώ οι φήμες και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία ήταν στις Κάννες, όπου ο Ρίτσι συνόδευσε την Μαντόνα στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της. Η αλήθεια είναι ως ο Γκάι ήταν λίγο στα χαμένα, αλλά αυτό μπορεί να μη σημαίνει και κάτι. Εξάλλου, όπως λένε φίλοι του ζευγαριού, πολύ δύσκολα θα πάρουν διαζύγιο, αφού ακόμη κι έτσι έχουν καταφέρει να μη διαλύσουν την οικογένεια τους. Τώρα, τι σόι μοντέλο είναι αυτό και τι... πατέντα, θα σε γελάσω.