Συμφωνία αλά Αμερική

29.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική στα δικαστήρια βρέθηκαν και πάλι η Κιμ Μπάσιντζερ με τον πρώην σύζυγό της Αλεκ Μπόλντουινγκ (λίγο ακόμη και θα εκδοθεί γι αυτούς ειδική κάρτα μέλους).
Αγαπημένη μου Αγγελική


, Στα δικαστήρια βρέθηκαν και πάλι η Κιμ Μπάσιντζερ με τον πρώην σύζυγό της Αλεκ Μπόλντουινγκ - λίγο ακόμη και θα εκδοθεί γι αυτούς ειδική κάρτα μέλους - αλλά για καλό σκοπό αυτή τη φορά. Η κηδεμονία της εφτάχρονης κόρης τους Ireland απασχόλησε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, το οποίο έβγαλε μία απόφαση που μπερδεύει κόσμο. Σε μία πεντασέλιδη αναφορά "προηγμένης τεχνολογίας" αναλύουν πως θα γίνεται η επικοινωνία της μικρής με τον πατέρα της, αλλά και μεταξύ των δύο πρώην συζύγων.

Εδώ, τα e-mails - μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην προοδευτική και τεχνολογική Αμερική -έχουν τον πρώτο λόγο και θα είναι ο κυρίως τρόπος επικοινωνία της Ireland με τον πατέρα της. Την κηδεμονία όπως κατάλαβες ανέλαβε η μάνα Κιμ, ενώ ο Αλεκ θα βλέπει την κόρη τους κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα. Ωστόσο, θα μπορεί να μιλάει τηλεφωνικά μαζί της κάθε μέρα, από μία ώρα το πρωί και μισή το απόγευμα.
Για να έχουν, δε, την ηρεμία τους όση ώρα πατέρας και κόρη θα λένε τα δικά τους, το Δικαστήριο μερίμνησε η μικρή να έχει στο δωμάτιο της ξεχωριστή γραμμή, που θα εξυπηρετεί το σκοπό αυτό και μόνο. Η Μπάσιντζερ αν και δεν ξετρελάθηκε με τον όρο αυτό, τον αποδέχτηκε (μπορούσε να κάνει κι αλλιώς;), όπως συμφώνησε να βάλει και τηλεφωνητή όπου η Ireland θα λαμβάνει τα μηνύματα αγάπης του πατέρα Αλεκ.

Επίσης, κάθε Παρασκευή απόγευμα θα στέλνει e-mail στον πρώην της και θα του περιγράφει το πρόγραμμα της εβδομάδας της Ireland. Την Δευτέρα ξύπνησε στις 7.30 το πρωί, έφαγε τα κορν φλέικς της, ετοιμάστηκε και πήγε στο σχολείο. Την Τρίτη στις 5 το απόγευμα πήγε στην τουαλέτα προς πιπί της (αυτό το κάνει τρεις με πέντε φορές την ημέρα), την Τετάρτη το απόγευμα πήγαμε σινεμά και τα λοιπά. Το Δικαστήριο σκαρφίστηκε αυτή την πατέντα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, διότι ο πατέρας θέλει να μαθαίνει τι κάνει η μονάκριβή του. Γενικά, η επικοινωνία των δύο τέως θα γίνεται μέσω e-mails, ενώ ο Μπόλντουινγκ θα παίρνει στο τηλέφωνο την Κιμ μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος.
Η Μπάσιντζερ απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση, ενώ ο εκπρόσωπος του Μπάλντουινγκ δήλωσε πως οι δύο πλευρές θέλουν πάνω από όλα το καλό της μικρής. Να σημειωθεί πως οι δύο ηθοποιοί χώρισαν στις αρχές του περασμένου έτους.