Το μέλλον της Φάρμας στα χέρια της Ελένης

29.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η ώρα να επιλέξει η "μεγάλη Φαρμάρχισσα" Ελένη τον πρώτο μονομάχο έχει έρθει και κάτι μου λέει πως η "πολυεθνικού" θα κάνει την έκπληξη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η ώρα να επιλέξει η "μεγάλη Φαρμάρχισσα" Ελένη τον πρώτο μονομάχο έχει έρθει και κάτι μου λέει πως η "πολυεθνικού" θα κάνει την έκπληξη. Εκεί, δηλαδή, που πολλοί θα περιμένουν να επιλέξει μία αγρότισσα, που έχει γεμίσει ο τόπος, αφήνοντας τα αρσενικά στην ησυχία τους για μία εβδομάδα, μάλλον θα το πάρει αλλιώς. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Πάντως, όχι για τον Αλέξη, του οποίου έχει μία κάποια αδυναμία.

Εξάλλου, η Ελένη από την αρχή έδειξε την αντιπάθεια της για τον Γιάννη, ο οποίος κάποτε τόλμησε και την αποκάλεσε "γειτόνισσα", επειδή και οι δύο είναι κάτοικοι Κηφισιάς. Αυτό εξόργισε την "πολυεθνικού" καθότι η ίδια είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, ενώ αυτός έχει έναν μήνα που μετακόμισε εκεί. Αυτό, σε συνδυασμό με την συμπεριφορά του "Είμαι ο Γιάννης ο ξερόλας" την έχει εκνευρίσει τα μάλα, τόσο που δεν αποκλείεται να πάρει το ρίσκο. Γιατί, ποιος εγγυάται πως σε μία ενδεχόμενη μονομαχία των δύο ανδρών ο "παλλίκαρος" Αλέξης θα καταφέρει να τον νικήσει;

Εντάξει, πρόκειται για έναν λεβέντη νέο, με μπράτσα και ρώμη, όμως δεν είναι και ο...Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Σκέψου, λοιπόν, να "ριχτούν" στην αρένα και να χάσει ο Αλέξης. Δεν σου ομιλώ, περί ποίων γλεντιών μιλάμε. Ο Γιάννης θα τους μείνει αμανάτι μέχρι τέλους, η Ειρήνη θα απομείνει μόνη χωρίς το έτερο ήμισυ (βουίζει ο τόπος πως οι δύο νέοι είναι σφόδρα ερωτευμένοι) και η Ελένη θα χτυπάει το κεφάλι της για το κακό που προκάλεσε. Είμαι, όμως, περίεργη να μάθω τι σόι υπολογισμοί ήταν εκείνοι που έκανε η αρχηγός. "Ξέρω ποιος θα φύγει, μπορώ να προβλέψω τον επόμενο αρχηγό, τον επόμενο πρώτο μονομάχο". Μόνο τον τελικό νικητή δεν προέβλεψε. Πάντως, στο όλο σκηνικό ταιριάζει γάντι το "Όταν η Ελένη κάνει σχέδια, ο Λάσκος γελάει" και ο νοών νοήτω!