Η ώρα της χολής!

29.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα sms χάθηκε το φιλότιμο" και αυτό το ένιωσε γερά στο πετσί του ο Τρύφων Σαμαράς.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα sms χάθηκε το φιλότιμο" και αυτό το ένιωσε γερά στο πετσί του ο Τρύφων Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μάζεψε επώνυμες φίλες του για το φετινό του ημερολόγιο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Αλέκα Καμηλά, την οποία μάλιστα εις ένδειξη αναγνώρισης της ομορφιάς και χάρης της θα την έβαζε στο οπισθόφυλλο. Έλα, όμως, που η εν λόγω νέα δεν εκτίμησε την κίνηση αυτή και μία μέρα πριν την φωτογράφηση του έστειλε μήνυμα στο κινητό πως δεν θα μπορέσει να την κάνει. Ο Σαμαράς - και με το δίκιο του ο άνθρωπος- έγινε έξω φρενών για την αντιεπαγγελματική και καθόλου φιλική συμπεριφορά της. Έκτοτε, ούτε που θέλει να ακούει γι αυτήν και για να καταλάβεις πόσο χολωμένος είναι, έπαψε να βλέπει το "Να η ευκαιρία" που ήταν και το αγαπημένο του. Μετά από αυτό τι να πω; Κάτω τα κινητά!

Σε μείζον θέμα αναδείχθηκε η απόλυση της στιλίστριας της Αννας Βίσση, Λεβίνινιαν Κονυαλιάν με τα κανάλια να κάνουν ρεπορτάζ για να βρουν τι κρύβεται από πίσω. Άκρη δεν βρήκαν, αν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ρωσίδα εκτός της στιλιστικής ασκούσε παράλληλα και το επάγγελμα της...ρουφιανιάς. Που σημαίνει πως τα μυστικά της αοιδούς αφεντικίνας της τα έδινε στο αντίπαλο στρατόπεδο (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) ως πληροφορίες, με τα γνωστά επακόλουθα: κόκκινα φορέματα, κόκκινα μαλλιά, ξανθιά extensions και τα λοιπά. Μωρέ καλά λένε "εμπιστοσύνη ούτε στον κ... σου".

Το "Η αγάπη ήρθε από μακριά" είναι ένα σήριαλ που όλοι οι πρωταγωνιστές του τα "έχουν πάρει στο κρανίο". Η Λίνα Σακκά με τον Κώστα Σόμμερ, επειδή τον προβάλλουν περισσότερο, ο Κώστας Σόμμερ με τον Τύπο επειδή γράφει ότι έχει δεσμό με την Λίνα Σακκά, ο Πασχάλης Τσαρούχας με τον Κώστα Σόμμερ επειδή του "έκλεψε" την δόξα του...καθαρόαιμου αρσενικού. Οι Αλβανοί με την Λίνα Σακκά επειδή τους "σνόμπαρε" και δεν πήγε στα Τίρανα που την περίμεναν, οι γυναίκες με την Λίνα Σακκά επειδή στο έργο "βγάζει" τα μάτια της με τον κούκλο Κώστα Σόμμερ και πάει λέγοντας. Αυτό το σήριαλ κανονικά έπρεπε να λεγόταν "Το μίσος ήρθε από κοντά"!