Η Ελισάβετ "έφτυσε" την Χάιλι Μπέρι

29.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, πολύ καιρό θα κάνει η Χάιλι Μπέρι να ξεχάσει την συνάντηση της με την "Αυτού μεγαλειότητα της Αγγλίας, την Βασίλισσα Ελισάβετ, με το όνομα".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πολύ καιρό θα κάνει η Χάιλι Μπέρι να ξεχάσει την συνάντησή της με την "Αυτού μεγαλειότητα της Αγγλίας, την Βασίλισσα Ελισάβετ, με το όνομα". Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε με την Ελισάβετ στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στην δεξίωση για την πρεμιέρα της ταινίας "Τζέημς Μποντ", όμως το κονέ δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε. Και η χαρά της που θα γνώριζε από κοντά μια "γαλαζοαίματη" μετατράπηκε σε μεγάλη στεναχώρια.

Βλέπεις, η Ελισάβετ την βραδιά εκείνη την "έφτυσε" κανονικότατα, ούτε ένα "συγχαρητήρια" δεν της είπε. Και να πεις ότι η Βασίλισσα δεν είχε όρεξη για κουβεντούλα; Με τον Πιρς Μπρόσναν και την Μαντόνα έστησαν "πηγαδάκι" και να τα σουξου μούξου και να οι χαριτωμενιές και να τα γελάκια. Το γεγονός αυτό, λογικό κι επόμενο ήταν να εξοργίσει την Μπέρι, η οποία ως ακομπλεξάριστος άνθρωπος που είναι, σχολίασε το γεγονός με χιούμορ. "Είπε στον Πιρς που καθόταν δίπλα μου -Ώστε εσύ είσαι ο Μποντ; - ενώ εμένα μου έδωσε απλά το χέρι χωρίς να μου πει οτιδήποτε. Ούτε ένα - Τελικά είσαι πολύ μαύρη". Μαύρη της σκασίλα τελικά της Χάιλι καθώς η γυναίκα έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα προβλήματα, όπως το να σώσει τον γάμο της.

Η ηθοποιός, αφού έγινε τάρανδος από το κέρατο, χάριν στον τσαχπίνη σύζυγό της, Ερικ Μπένετ αποφάσισε να αποσυρθεί για τρεις μήνες από τα κινηματογραφικά δρώμενα και να ασχοληθεί με την φαμίλια της. "Την θυσία αυτή" όπως είπε την κάνει επειδή ένα δεύτερο διαζύγιο της είναι πολύ δύσκολο, ενώ υπάρχει και η 10χρονη κόρη τους, που δεν τους φταίει σε τίποτε. Εύγε της, αυτό θα πει μεγαλείο απατημένης γυναίκας. Κι ας χαλάει την πιάτσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ