Η "εκλεκτή" Άσπα!

02.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, Έγινε κι αυτό! Η Ασπα είναι η νέα "προστατευόμενη του κοινού" και μετά από την τιμητική τούτη διάκριση της "μέγαιρας" φερέλπιδας αοιδούς παύω να βλέπω Fame Story
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Έγινε κι αυτό! Η Ασπα είναι η νέα "προστατευόμενη του κοινού" και μετά από την τιμητική τούτη διάκριση της "μέγαιρας" φερέλπιδας αοιδούς παύω να βλέπω Fame Story κι αρχίζω το ανελέητο ζάπινγκ. Μα είναι δυνατόν, την Ασπα; Με ποια λογική, τα κοριτσόπουλα που ψήφιζαν τον Νίνο κάποτε και την Ελεάννα αργότερα να "προστατεύουν" την Ασπα; Ως φαίνεται λογική δεν υπάρχει και αν κρίνω από τα γιουχαρίσματα του κοινού όταν άκουσαν τα καθέκαστα δια στόματος Ναταλίας Γερμανού, ένα μπορώ να υποψιαστώ. Στην υπόθεση μου μυρίζει ξένος δάκτυλος.

Βλέπεις, την εβδομάδα που μας πέρασε, οι καβγάδες ανέβασαν τα νούμερα του παιγνιδιού, με την Ασπα να αναδεικνύεται σε μέγα κελεπούρι. Κι ένα τέτοιο κελεπούρι δεν ρισκάρεις να το χάσεις. Γιατί, αν η εν λόγω νέα δεν προστατευόταν από το "κοινό", τότε θα ήταν σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση. Το είπαν άλλωστε και οι κριτές όταν επέλεξαν την Λίλιαν. "Πλήρωσες το γεγονός ότι η Ασπα τη σκαπούλαρε" είπαν και πιάσαμε το υπονοούμενο. Το δυστύχημα για εμάς και το ευτύχημα για κάποιον άλλον, η Ασπα πιστεύει πως η "bitch" συμπεριφορά περνάει στον κόσμο και από δω και πέρα θα μας προσφέρει άφθονη ειρωνεία. Ήδη ξεκίνησε από το live.

Κατά τα άλλα, από το παιγνίδι αποχώρησε η Ιωάννα κι αυτό είναι ακόμη μία ένδειξη πως αυτοί που κράτησαν μέσα τον Σωκράτη δεν δύνατο να προστάτευσαν την Ασπα. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Σωκράτης, Λίλιαν, Νταϊάνα και Ελεάννα με την τελευταία να "προστατεύεται" από τους καθηγητές. Το βράδυ της Δευτέρας οι μαθητές θα εξαιρέσουν τον τρίτο και να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι.