Η επιστροφή του Λάσκου

02.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "της τρελής το πανηγύρι" αναμένεται να γίνει στην Φάρμα τις επόμενες μέρες αν όντως επιστρέψει ο ένας και μοναδικός, ο gladiator με το όνομα, ο Βασίλης Λάσκος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"της τρελής το πανηγύρι" αναμένεται να γίνει στην Φάρμα τις επόμενες μέρες αν όντως επιστρέψει ο ένας και μοναδικός, ο gladiator με το όνομα, ο Βασίλης Λάσκος. Ο πρώην παίκτης του εν λόγω παιγνιδιού - όπως είπε ο ίδιος στης Λαμπίρη - επιστρέφει στα Βασιλικά της Εύβοιας και μαζί το ενδιαφέρον, που το τελευταίο διάστημα με τις αποχωρήσεις διαφόρων παικτών έχει πέσει. Η παραγωγή - σύμφωνα με κανόνες του παιγνιδιού - έχει το δικαίωμα να ξαναβάλει πρώην παίκτη και ποιος καλύτερος από τον Λάσκο. Αν κι εδώ δημιουργείται ένα ερώτημα: επιτρέπεται να παίρνει σβάρνα τα κανάλια και να διαλαλεί "τριαλαλί, τριαλαλά επιστρέφω στα Βασιλικά;". Μάλλον όχι, αλλά ας υποθέσουμε πως το παράπτωμα τούτο παραβλεφθεί. Τι μέλλει γενέσθαι στην Φάρμα;

Κι εδώ έρχεται να γίνει το "πανηγύρι" που λέγαμε καθώς σκέψου τις εναπομείνασες γυναίκες να ζουν κάτω από την ίδια στέγη με Λάσκο και Γιάννη (σε περίπτωση λέμε τώρα που φύγει ο Αλέξης). Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Ακόμη, δηλαδή που τους ρίξουν στην αρένα - γιατί δεν υπάρχει περίπτωση θα τους ρίξουν με την πρώτη ευκαιρία - πάλι μέχρι τέλους θα τους μείνει αμανάτι ένας εκ των δύο. Ας είναι καλά η "πολυεθνικού" Ελένη, που για ακόμη μία φορά με τις επιλογές της (πρώτα ο Γιώργος, μετά ο Αλέξης) έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της.

Ο Λάσκος από την άλλη, έσπευσε να βγει στα κανάλια και να δηλώσει το πόσο συγκινημένος είναι για την μεγάλη επιστροφή και πόσο θέλει να γνωρίσει από κοντά τον Γιάννη. Θεωρεί, δε, πως ταιριάζουν πάρα πολύ σαν χαρακτήρες - ταπεινοί και καταφρονημένοι γαρ της Φάρμας- και μαζί θα αποτελέσουν ένα "αχτύπητο" δίδυμο. Αλίμονο, στα κορίτσια που αν δεν χτυπήσουν το κεφάλι της Ελένης για το κακό που προκάλεσε, θα χτυπάνε το δικό τους για το κακό που τις βρήκε. Όλα αυτά, λοιπόν σκέφτεται ο Λάσκος και αναφωνεί: "The gladiator is back". Άσχετο: θα δούμε και την Πεπη Τσεσμελή σαν τον Ούγκο και την Ιωάννα να φωνάζει στο ταίρι της "Λάσκο σ' αγαπώ"; Αν ναι, τότε ζω για αυτήν την μεγάλη στιγμή της τηλεόρασης.