Θεοφάνους: σκοτώνει για την Ευρυδίκη!

02.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το πρότυπο του άνδρα του σκληρού, που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να τον είχαν πρώην, αποτελεί ο Γιώργος Θεοφάνους μετά την παρουσία του στο "Prive".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πρότυπο του άνδρα του σκληρού, που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να τον είχαν πρώην, αποτελεί ο Γιώργος Θεοφάνους μετά την παρουσία του στο "Prive". Ο εν λόγω μουσικοσυνθέτης μίλησε για το διαζύγιο του με την Ευρυδίκη κι εκεί που εξυμνούσε τις χάρες και τα προτερήματα της τέως, με ύφος σοβαρό και πολλά υποσχόμενο είπε: "Όποιος πειράξει μια τρίχα από την κεφαλή της, θα τον σκοτώσω". Μετά από μια τέτοια απειλή, εννοείται πως ανατρίχιασα σύγκορμη, ενώ και η ίδια η αοιδός θα είχε ανάλογη αντίδραση.

Δεν είναι και λίγο, ο τέως σύζυγος να τρέφει τόσο δυνατά αισθήματα για την πάρτη σου, αντί να σε βρίζει - ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις - όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Ο Θεοφάνους είπε ακόμη πως ένα ζευγάρι που έχει ένα παιδί δεν γίνεται να χωρίζει στην πραγματικότητα κι εδώ έρχομαι να θυμηθώ το παράδειγμα της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Η αγάπη σε όλο της το μεγαλείο κι εύγε στα παιδιά. Αφού ο Θεοφάνους έλυσε τις απορίες μας σχετικά με το διαζύγιο, ήρθε η σειρά να ρίξει...άπλετο φως στο "ναυάγιο" της συνεργασίας με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

"Με τη Νατάσσα δεν ταιριάζαμε" είπε κι άφησα το τηλεκοντρόλ που ήμουν έτοιμη να κάνω ζάπινγκ. Όπως εξήγησε, η συνεργασία δεν έγινε, όχι γιατί δεν τα έβρισκαν στην αφίσα, κάτι που ακούστηκε, αλλά γιατί δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες τους ως φίλοι και συνεργάτες. Η πρώτη μαχαιριά στο στήθος της αοιδούς είχε μπει κι ευτυχώς που διόρθωσε κάπως την κατάσταση λέγοντας πως τα τραγούδια που της έγραψε τα απέδωσε σωστά. Διαφορετικά θα μιλάγαμε για μεγάλη ήττα της Θεοδωρίδου, ενώ απ' ότι μπορώ να κρίνω δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστούν δισκογραφικά.

Αντίθετα, το στόμα του "έσταξε" μέλι για τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίον συχνά πυκνά βγαίνουν για καφέ. Τα ίδια καλά λόγια είπε και για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος πήγε μέχρι το στούντιο να μιλήσει για τη νέα τους συνεργασία.