Εκτός Φάρμας ο Αλέξης

03.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι χειρότεροι φόβοι των κοριτσιών της Φάρμας επαληθεύτηκαν και ο Γιάννης αναδείχθηκε σε μέγα νικητή, στην μονομαχία με τον Αλέξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι χειρότεροι φόβοι των κοριτσιών της Φάρμας επαληθεύτηκαν και ο Γιάννης αναδείχθηκε σε μέγα νικητή, στην μονομαχία με τον Αλέξη. Μετά από αυτή την επιτυχία, ο πάλαι ποτέ -λέγε με και Ρίτσαρντ Γκιρ - μπορεί να μετονομαστεί σε - λέγε με και Ράσελ Κρόου - καθότι το άτομο είναι αληθινός...gladiator. Οι δύο άνδρες μέσα στην αρένα έδωσαν πραγματική μάχη με το κούτσουρο, δηλαδή τον κορμό, με τον Γιάννη να παίρνει το "πρωτοπαλίκαρο" της Φάρμας στα σημεία.

Η απογοήτευση των γυναικών και δη της Ελένης, που εμμέσως ήταν η αιτία για το κακό που τους βρήκε, ήταν εμφανής. Δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα έβλεπαν, μια και έπαιζαν στάνταρ τον Αλέξη. Ωστόσο, η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε κι έτσι ο άνθρωπος που "αγαπούν να μισούν" τους έμεινε αμανάτι μέχρι τέλους, ενώ μαζί με την παρουσία του θα πρέπει να ανεχτούν και τα...κρύα αστεία του. Τι να κάνουμε, η Ελένη για ακόμη μία φορά έπαιξε κι έχασε κι απορώ πως οι υπόλοιπες δεν την έχουν πετάξει ακόμη στο ρυάκι για τις ωραίες της επιλογές.

Η Ειρήνη μπορώ να πω πως πήρε ψυχραιμότερα την αποχώρηση του...κολλητού, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της νίκης του Γιάννη. Ο gladiator κατασυγκινήθηκε, διότι η γνώμη της εν λόγω νέας στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει βαρύνουσα σημασία και μετά την εξέλιξη αυτή όλα είναι ok. Μέχρι, δηλαδή, που θα τους ξαναπεί ένα από τα γουστόζικα αστεία του.