Πέτα την Ασπα από το παράθυρο!

28.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την ψυχική ηρεμία τη δικιά μου και όλων όσων βλέπουν το Fame Story έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα η περιβόητη Ασπα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ψυχική ηρεμία τη δικιά μου και όλων όσων βλέπουν το Fame Story έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα η περιβόητη Ασπα. Η εν λόγω νέα, όταν δεν τραγουδάει - και δυστυχώς για εμάς γίνεται πολύ συχνά αυτό - συνεχίζει να ρίχνει "χολή" για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι χαρά στην δύναμη τους που δεν την έχουν πετάξει ακόμη από το παράθυρο. Η τρομερή φερέλπιδα αοιδός - που μεταξύ μας αν συνεχίσει έτσι ο μόνος δίσκος που θα καταφέρει να βγάλει θα είναι στον Άγιο Παντελεήμονα - ξαναχτύπησε με αφορμή αυτή τη φορά τα e-mails που κατέφθασαν στην Σχολή.

Τα περισσότερα εξ΄ αυτών ενημέρωναν τους παίκτες για την "ψυχανάλυση" που συνηθίζει να κάνει στον ψυχολόγο - Ανδρέα και για τα όσα τους σούρνει. Οι άμεσα θιγόμενες Ελεάννα και Φωτεινή έγιναν...Τούρκες με τα όσα διάβαζαν κι όταν η πρώτη ζήτησε εξηγήσεις, έλαβε την απαξιωτική στάση της "ντίβας" Ασπας. Με ένα στυλ " τι λένε τα ποταπά πλάσματα" απευθυνόταν μόνο στον Ανδρέα, άτομο που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με αυτήν, κοινώς είναι του επιπέδου της (να το αφήσω ασχολίαστο αυτό), ο οποίος δεν ξέρω κατά πόσο την καταλάβαινε, αλλά σίγουρα από τα μάτια του περνούσαν τα "μηχανάκια" της AGB.

Μετά από την συμπεριφορά αυτή, η Ασπα είναι σίγουρο πως πανηγυρικά κατέκτησε τον τίτλο της "bitch woman" (ελληνιστί της σκύλας - γυναίκας). Αν το έκανε για λόγους image, να πλασάρει δηλαδή εαυτόν ως "μέγαιρα" στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα, θα της έβγαζα το καπέλο και με κραυγαλέους τίτλους θα έλεγα: "Υποκλιθείτε στη νέα bitch". Έλα, όμως, που η όλη της συμπεριφορά είναι αυθόρμητη και ξεκινάει από τη ζήλια της που μία κοπέλα, η Φωτεινή - η οποία δεν πληροί τις μορφωτικές προϋποθέσεις για να είναι του επιπέδου της - έχει αποδεδειγμένα και με τη βούλα καλύτερη φωνή από αυτήν. Αυτό την κάνει να...σκυλιάζει και αν συνεχίσουν να θωπεύουν την Φωτεινούλα, τότε η Ασπα πολύ δύσκολα θα γλιτώσει το νευρικό κλονισμό. Αυτό, πάντως, που παρακαλώ κι εύχομαι είναι να φύγει σύντομα από την Σχολή γιατί τότε σίγουρα δεν θα γλιτώσουμε εμείς το νευρικό κλονισμό.