Eyebrows on fleek: Πώς να βγάλεις μόνη σου τα φρύδια σου

Eyebrows on fleek: Πώς να βγάλεις μόνη σου τα φρύδια σου
ΠΗΓΗ:@gattoni.jd
Τα απόλυτα tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Τα φρύδια αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής σου, καθώς δίνουν χαρακτήρα στο πρόσωπό σου και επηρεάζουν την έκφρασή σου. Αν θέλεις να τα διαμορφώσεις σωστά και να τα φροντίσεις μόνη σου, ακολουθούν μερικά εύκολα βήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

1. Διάλεξε τα σωστά εργαλεία

Για να βγάλεις τα φρύδια σου με επιτυχία, είναι σημαντικό να έχεις ένα καλό τσιμπιδάκι. Ιδανικά, προτίμησε ένα τσιμπιδάκι με λοξή άκρη, καθώς σου επιτρέπει να πιάνεις και τις πιο μικρές και δύσκολες τρίχες με ευκολία.

2. Μελέτησε τις αναλογίες του προσώπου σου

Πριν αρχίσεις να βγάζεις τρίχες, είναι καλό να δεις ποιο σχήμα φρυδιών ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου. Χρησιμοποίησε την τεχνική των τριών σημείων για να βρεις το ιδανικό σχήμα. Τοποθέτησε ένα μολύβι κάθετα δίπλα από τη μύτη σου για να καθορίσεις την αρχή του φρυδιού. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το μολύβι διαγώνια από το ρουθούνι σου προς την κόρη του ματιού σου για να βρεις το ψηλότερο σημείο. Τέλος, τοποθέτησε το μολύβι στο εξωτερικό μέρος του ματιού σου για να βρεις το τέλος του φρυδιού. Αφαίρεσε τις τρίχες που είναι εκτός αυτών των σημείων.

3. Ετοιμάσου κατάλληλα

Η αποτρίχωση των φρυδιών μπορεί να προκαλέσει πόνο και ερεθισμό. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις ενοχλήσεις, προετοίμασε το δέρμα σου πριν ξεκινήσεις. Ένα ελαφρύ μασάζ με ζεστό πανί ή η εφαρμογή ενός ήπιου ενυδατικού προϊόντος μπορεί να βοηθήσει στο να μειωθεί ο ερεθισμός και να κάνεις τη διαδικασία πιο άνετη.

fridia c97d2

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, θα μπορέσεις να βγάλεις τα φρύδια σου με ακρίβεια και άνεση, επιτυγχάνοντας ένα καθαρό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2024 - 02:14