Kim Kardashian: Αυτός είναι ο οικονομικός ορός αντιγήρανσης που λατρεύει

Kim Kardashian: Αυτός είναι ο οικονομικός ορός αντιγήρανσης που λατρεύει
Είναι οικονομικός και κάνει θαύματα σύμφωνα με την αγαπημένη μας Kim.

Δεν είναι λίγες οι φορές που, βλέποντας τα αψεγάδιαστα beauty looks των αγαπημένων μας celebrities, αναρωτιόμαστε για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν και τα μυστικά τους για τέλεια επιδερμίδα. Παρά τη γενική πεποίθηση ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι πανάκριβα, η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα δεν συνδέεται πάντα με την τιμή. Έτσι, ένα από τα πιο προσιτά προϊόντα που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian για την περιποίηση της επιδερμίδας της, αποδεικνύει αυτό ακριβώς το σημείο.

Ο λόγος για τον ορό Granactive Retinoid 2% Emulsion από το δημοφιλές brand The Ordinary. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Popsugar", η Kim επιλέγει αυτόν τον ορό προσώπου, καθώς προσφέρει σημαντική μείωση των ρυτίδων χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει δύο μορφές προηγμένων ρετινοειδών, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου και είναι ιδανικό ακόμη και για δέρματα με τάση ακμής.

Beauty Tip:

Δεδομένου ότι τα ρετινοειδή μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους προϊόντα. Επίσης, δεν συνιστάται να συνδυάζεται αυτός ο ορός με άλλα ρετινοειδή, όπως η ρετινόλη ή το ρητινοϊκό οξύ.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 18:03