Jennifer Aniston: Η οικονομική αντιρυτιδική κρέμα νυκτός την οποία δεν βγάζει από πάνω της

Jennifer Aniston: Η οικονομική αντιρυτιδική κρέμα νυκτός την οποία δεν βγάζει από πάνω της
ΠΗΓΗ:@JENNIGER ANISTON
Δεν κοστίζει πάνω από 30 ευρώ.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι διάσημοι του Hollywood, όπως η Jennifer Aniston, χρησιμοποιούν μόνο τις πιο ακριβές και πολυτελείς καλλυντικές μάρκες, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Η αγαπημένη ηθοποιός, που είναι γνωστή για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, έχει αποκαλύψει ότι μια από τις αγαπημένες της αντιγηραντικές κρέμες είναι αρκετά προσιτή και διατίθεται στην αγορά για λιγότερο από 30 ευρώ.

Πρόκειται για την Seaweed Night Cream από το brand Mario Badescu, μια κρέμα νυκτός που η Aniston χρησιμοποιεί τακτικά εδώ και χρόνια στη ρουτίνα περιποίησής της. Αυτή η κρέμα, που είναι πλούσια σε συστατικά όπως ελαστίνη, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, ενισχύει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο απαλή και λαμπερή. Επιπλέον, περιέχει εκχύλισμα από Bladderwrack, το οποίο είναι γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η επιλογή της Jennifer Aniston να παραμείνει πιστή σε αυτή την οικονομική αλλά αποτελεσματική κρέμα είναι ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο προϊόν έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Αν μια από τις πιο καλοδιατηρημένες σταρ του Hollywood την εμπιστεύεται για την αντιγηραντική φροντίδα της, τότε σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσουμε κι εμείς.

krema be549

Τελευταία τροποποίηση στις 10.08.2024 - 12:47