Orange nails: Τα εσπεριδοειδή είναι η απόλυτη έμπνευση για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου

Orange nails: Τα εσπεριδοειδή είναι η απόλυτη έμπνευση για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το πορτοκαλί είναι η απόλυτη επιλογή!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ζωντάνιας και της χαράς, και τίποτα δεν εκφράζει καλύτερα αυτή την ενέργεια από τα πορτοκαλί νύχια. Από τις αποχρώσεις του μανταρινιού μέχρι τους πιο ζωηρούς τόνους του εσπεριδοειδούς, το πορτοκαλί είναι το ιδανικό χρώμα για να δώσεις ζωντάνια και στυλ στην εμφάνισή σου.

Τα orange nails είναι το απόλυτο inspo

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που αποπνέει χαρά και ενέργεια, κάνοντάς το ιδανικό για την πιο ζωντανή εποχή του χρόνου. Τονίζει απίστευτα την μαυρισμένη επιδερμίδα και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Από απαλές, pastel αποχρώσεις, μέχρι έντονο neon το πορτοκαλί προσφέρει πολλές επιλογές για να πειραματιστείς.

Πώς να υιοθετήσεις την τάση

Μονοχρωμία

Για μια κλασική και κομψή εμφάνιση, επέλεξε μια απόχρωση σε όλα τα νύχια. Αυτός ο τρόπος είναι εύκολος και γρήγορος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

{https://www.instagram.com/p/C5Yr9eRLfKD/?utm_source=ig_embed}

Nail art

Αν θέλετε να δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάσταση, πειραματίσου με σχέδια. Δοκίμασε γεωμετρικά σχέδια, γραμμές ή ακόμη και μικρά φρούτα για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό look.

{https://www.instagram.com/p/CgAcTu5jPnl/?utm_source=ig_embed}

Neon orange

Για τις πιο τολμηρές, το neon πορτοκαλί είναι η απόλυτη επιλογή. Αυτός ο τόνος είναι έντονος και τραβάει την προσοχή, κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 03:25