Berry Nails: Η Jodie Comer σπάει τους καλοκαιρινούς κανόνες με το σκουρόχρωμο μανικιούρ της

Berry Nails: Η Jodie Comer σπάει τους καλοκαιρινούς κανόνες με το σκουρόχρωμο μανικιούρ της
Η Jodie Comer σπάει τους κανόνες και λέει ναι στο σκουρόχρωμο μανικιούρ το καλοκαίρι!

Η ηθοποιός Jodie Comer παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του The Bikeriders στο Λονδίνο. Ο δροσερός καιρός του Λονδίνου δεν ενέπνευσε την ηθοποιό να διαλέξεις τις καλοκαιρινές, neon αποχρώσεις στο μανικιούρ της, αντ' αυτού, η Comer επέλεξε κάτι πιο συγκρατημένο, το Rouge Noir της Chanel.

Η Jodie Comer στην πρεμιέρα του The Bikeriders στο Λονδίνο συνδύασε μανικιούρ και πεντικιούρ διαλέγοντας το χρώμα του μούρου. Η nail artist, Jenni Draper, η οποία και δημιούργησε το μανικιούρ και πεντικιούρ της ηθοποιού εξήγησε στη Vogue: «Η έμπνευση προήλθε από το φόρεμα Westwood, καθώς το χρώμα του φορέματος ήταν η τέλεια απόχρωση για ένα σκούρο νύχι. Το Rouge Noir της Chanel είναι πάντα η αγαπημένη μου απόχρωση όταν πρόκειται να επιλέξω ένα σκούρο, berry mani».

{https://www.instagram.com/p/C8GpkLdsSgf/}

H Jodie Comer είπε ναι στα berry nails το καλοκαίρι

Για να δημιουργήσει το μανικιούρ, η Draper λίμαρε τα νύχια της Comer και τα προσάρμοσε σε ένα ωραίο, κομψό στρογγυλεμένο σχήμα πριν εφαρμόσει το μανό. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε gel topcoat για ένα γυαλιστερό φινίρισμα και την ίδια απόχρωση χρησιμοποίησε και για το πεντικιούρ.

berry nails1 bca01

Αν κάποιος μπορεί να μας πείσει να πάμε ξεχάσουμε το χρώμα και τις neon αποχρώσεις του καλοκαιριού και να διαλέξουμε σκούρα χρώματα στο μανικιούρ μας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τότε αυτή είναι η Comer.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 13:11