Πώς να αποκτήσεις το τέλειο νυφικό μανικιούρ

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο νυφικό μανικιούρ
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το νυφικό μανικιούρ σου!

Υπάρχουν τα απλά μανικιούρ και υπάρχουν και τα νυφικά μανικιούρ. Δεν είναι μια απλή υπόθεση επιλογή χρωμάτων και σχήματος! Όπως τα μαλλιά, το μακιγιάζ και η φροντίδα του δέρματος, το νυφικό μανικιούρ απαιτεί έρευνα, προετοιμασία και φυσικά την απαραίτητη δοκιμή. Αν λοιπόν πρόκειται να γίνεις νυφούλα και ψάχνεις έμπνευση για το bridal manicure σου είσαι στο κατάλληλο μέρος. Έχω κάνει εγω την έρευνα για σένα και πάμε να τα δούμε όλα. Η Georgia Rae είναι η nail artist πίσω από το νυφικό μανικιούρ της Sofia Richie για τον γάμο της το 2023, το οποίο στη συνέχεια έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα nail art του περασμένου καλοκαιριού.

Η Rae προτείνει να κάνεις μια δοκιμή πριν τον γάμο σου, έτσι ώστε να μπορείς να πειραματιστείς με χρώματα και να δοκιμάσεις να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις, για να καθορίσεις τη σωστή απόχρωση για εσένα. «Σκεφτείτε τον τόνο του δέρματός σας» λέει, και «έχετε υπόψη αν θα κάνετε sel tanning την ημέρα του γάμου και την απόχρωση του νυφικού σας». Η Rae το πρώτο πράγμα που ρωτάει μια νύφη για να κατευθυνθεί για το νυφικό μανικιούρ που θα διαλέξουν είναι το χρώμα του νυφικού. «Μερικές φορές έχουν το φόρεμα μαζί και μπορούμε να το τοποθετήσουμε δίπλα στα μανό για να τα συγκρίνουμε και να δούμε ποιο είναι αυτό που του ταιριάζει και το συμπληρώνει καλύτερα. Δεν χρειάζεται πάντα να διαλέγεις την ίδια απόχρωση που έχει το νυφικό με το μανικιούρ σου. Το ζητούμενο να υπάρχει αρμονία». λέει στο περιοδικό Vogue.

{https://www.instagram.com/p/CrfgYqogATj/}

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, η Rae προτείνει να διαλέξεις μια πιο γαλακτερή λευκή βάση. «Μου αρέσει πολύ να τη τοποθετώ κάτω από ένα ροζ γιατί δίνει μια λευκή πινελιά» λέει. «Δίνει την αίσθηση του νυφικού μανικιούρ χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ένα απλό λευκό».

{https://www.instagram.com/p/C3APhaFMmnA/}

Πόσες μέρες πριν τον γάμο σου θα πρέπει να κάνεις το νυφικό σου μανικιούρ;

«Κλείνω τα περισσότερα ραντεβού μου μία έως τρεις μέρες πριν τον γάμο, δεν θα ήθελα να το κάνω πιο νωρίς γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν φρέσκο», λέει η Rae. Την ημέρα του γάμου; «Θα τους έδινα επίσης ένα ωραίο scrab χεριών για να φαίνονται τα νύχια και τα χέρια πραγματικά φρέσκα και ενυδατωμένα εκείνη την ημέρα».

{https://www.instagram.com/p/CvM-HqzAloU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2024 - 12:23