French Ombré: Η νέα εκδοχή του γαλλικού ήρθε για να μείνει

French Ombré: Η νέα εκδοχή του γαλλικού ήρθε για να μείνει
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Διαχρονικό και κομψό, αυτό το nail trend ήρθε για να μείνει.

Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της φρέσκες τάσεις στον κόσμο του μανικιούρ. Το καλοκαίρι του 2024 προβάλλει τολμηρές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο μανικιούρ, αλλά υπάρχουν και τάσεις που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την ευελιξία τους. Ναι, στο διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ αναφέρομαι, το οποίο επιστρέφει με μια ανανεωμένη όψη.

Το νέο French manicure είναι σχεδόν αόρατο, ακολουθώντας το φυσικό χρώμα των νυχιών. Αντί για την αυστηρή λευκή γραμμή που διαχωρίζει τα δύο χρώματα στο παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ, στο French Ombré παρατηρούμε μια ομαλή μετάβαση μεταξύ του ροζ και του λευκού. Οι αποχρώσεις των βερνικιών είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των νυχιών.

Το French ombre mani είναι το hot nail trend του καλοκαιριού

Αυτό το μανικιούρ αναδεικνύεται καλύτερα σε αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών. Για να το πετύχεις, ξεκινήσε λιμάροντας τα νύχια σου σε αμυγδαλωτό σχήμα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε μια στρώση από ένα nude βερνίκι κοντά στο φυσικό χρώμα των νυχιών σου. Συνέχισε με ένα ημιδιαφανές λευκό βερνίκι και χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να ταμπονάρεις το χρώμα στις άκρες των νυχιών, δημιουργώντας μια απαλή μετάβαση προς τα πάνω. Ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις top coat για να πετύχεις ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

{https://www.instagram.com/p/C6qHkJjMPYb/?utm_source=ig_embed}

Το French Ombré είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, προσφέροντας ένα κομψό και ευέλικτο μανικιούρ που ήρθε για να μείνει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι διακριτικό, ιδανικό για όσες είναι διστακτικές, και μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και το πιο αυστηρό επαγγελματικό look. Οι κορυφαίοι nail artists επιβεβαιώνουν ότι αυτό το μανικιούρ ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια, και έχει ήδη υιοθετηθεί από διασημότητες όπως η Jennifer Lopez και η Ashley Graham στο Met Gala 2024.

{https://www.tiktok.com/@shinebykatjames/video/7208369050622119211?q=french%20ombre&t=1719175488114}

Αυτό το μανικιούρ είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι και αναδεικνύει απίστευτα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μόλις βρήκαμε το hot nail trend του καλοκαιριού και πρέπει να το δοκιμάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2024 - 23:46