Sofia Coppola: Δημιουργεί τρία υπέροχα lip tint σε συνεργασία με τον οίκο Augustinus Bader

Sofia Coppola: Δημιουργεί τρία υπέροχα lip tint σε συνεργασία με τον οίκο Augustinus Bader
ΠΗΓΗ:@sofiacoppola
Αφετηρία αυτής της συνεργασίας; Όλα ξεκίνησαν όταν η Sofia Coppola, δοκίμασε και λάτρεψε την κρέμα προσώπου και το lip balm του οίκου ομορφιάς Augustinus Bader.

Η ιδέα για τα νέα lip tints της Sofia Coppola ξεκίνησε όταν δοκίμασε και αγάπησε την κρέμα προσώπου και το lip balm του οίκου Augustinus Bader. Μετά την αφοσίωσή της στα προϊόντα του οίκου, ιδιαίτερα στο lip balm, αποφάσισε ότι ήθελε να δημιουργηθεί μια εκδοχή του με χρώμα. Έτσι, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του οίκου, παρουσίασε την ιδέα της και τώρα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική συνεργασία στον κόσμο της ομορφιάς.

Ο Charles Rosier, CEO και συνιδρυτής του Augustinus Bader, δήλωσε ενθουσιασμένος: «Η καθηγήτρια Bader ενθουσιάστηκε όταν έλαβε την πρόταση της Σοφίας να δημιουργήσει μια tinted απόχρωση βασισμένη στο αγαπημένο της βάλσαμο AB».

Η Sofia είχε καιρό να αγαπήσει το balm, όπως οι περισσότεροι που το έχουν δοκιμάσει. Πρόκειται για ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν που δεν αφήνει υπερβολική γυαλάδα και διαθέτει κομψή συσκευασία. Το balm περιέχει βούτυρα και έλαια φυτικής προέλευσης, όπως βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε και κερί Candelilla, με την τεχνολογία Bader TFC8®.

{https://www.instagram.com/p/C6liRBmCDA4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=cb990dd6-3e74-488c-b789-7c6cb3896650}

Σε συνέντευξή της, η Σοφία είπε: «Πάντα μου άρεσε το μακιγιάζ, μου αρέσουν οι συσκευασίες και τα χρώματα, μου αρέσει να περνάω χρόνο στα τρέιλερ του μακιγιάζ στα πλατό ταινιών, είναι διασκεδαστικό και δημιουργικό και μια καλή απελευθέρωση του στρες».

Για το lip balm του AB, ήθελε κάτι σε tinted εκδοχή. Όπως λέει, αναζητούσε ένα lip tint που να προσφέρει ενυδάτωση και μια διακριτική απόχρωση. Ο στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα προϊόν που αναζωογονεί και φρεσκάρει χωρίς να φαίνεται ότι φοράς μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/C9kiTVviF-A/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aa70b0c5-e1d5-4294-9fdd-0cd77a655907}

Η συνεργασία της με τον οίκο έχει φέρει τρεις αποχρώσεις, η καθεμία με την δική της έμπνευση. «Το σκούρο ροζ είναι από ένα αγαπημένο κραγιόν που έπαιρνα σε ένα φαρμακείο στο Παρίσι. Το κόκκινο κοράλλι βασίζεται σε ένα χρώμα που μου αρέσει όταν βρίσκομαι στην παραλία ή γενικότερα το καλοκαίρι…και το πιο σκούρο καμένο, γήινο δαμάσκηνο μοιάζει με βαθύτερη απόχρωση των χειλιών σου», εξηγεί, ενώ προσθέτει: «Ελπίζω να το απολαύσεις, όπου κι αν πας».

{https://www.instagram.com/p/C7eiif8i5Fe/}

Αυτή η συνεργασία δεν είναι περιορισμένη και αποτελεί μέρος της βασικής σειράς προϊόντων του Augustinus Bader, οπότε είναι ήδη διαθέσιμη. Τώρα έχουμε όλοι έναν καλό λόγο να επενδύσουμε σε ένα ποιοτικό lip tint!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 00:44