Το tip της Brooke Shields για σαρκώδη χείλη μετά τα 50

Το tip της Brooke Shields για σαρκώδη χείλη μετά τα 50
ΠΗΓΗ:@brookeshields
Η Brooke Shields μοιράζεται το μυστικό της για juicy χείλη μετά τα 50.

Με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη μας αρχίζουν να χάνουν τον όγκο τους, κάτι που μπορεί να αλλάξει ελαφρώς το σχήμα τους. Αν το έχεις παρατηρήσει και αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για να τα διατηρήσεις σαρκώδη, η Brooke Shields έχει το τέλειο tip για σένα.

Στα 59 της χρόνια, η ηθοποιός έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο για να δώσει περισσότερο όγκο στα χείλη της, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε πιο επεμβατικές λύσεις. Το μυστικό της κρύβεται στη σωστή χρήση του lip liner. Χρησιμοποιεί ένα nude μολύβι, σε απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς με το φυσικό της χρώμα, για να σχηματίσει το περίγραμμα των χειλιών της. Ξεκινά από το φυσικό περίγραμμα και το επεκτείνει ελάχιστα προς τα έξω, προσέχοντας να μην το παρακάνει, ώστε να διατηρήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές.

Έπειτα, γεμίζει ελαφρώς το εσωτερικό των χειλιών με το ίδιο μολύβι, δημιουργώντας μια διακριτική διάσταση. Για έξτρα όγκο, εφαρμόζει μια αγαπημένη της μάσκα χειλιών, η οποία ενυδατώνει και δίνει plumping αποτέλεσμα. Μπορείς κι εσύ να μιμηθείς την τεχνική της χρησιμοποιώντας ένα lip plumper ή ένα gloss της επιλογής σου. Η αγαπημένη της lip mask είναι του κορεάτικου brand Laneige, έχει σχετικά παχύρρευστη υφή και χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση και θρέψη στα χείλη αφήνοντας ένα διακριτικό pink χρώμα υγείας στα χείλη.

@allure #BrookeShields' 2-step lip tutorial is the perfect lip combo for everyday wear 💖 What are some of your go-to lip combos at the moment? Let us know down below, and head to the link-in bio to watch her full 10-minute beauty routine. #lipcombo #lipliner #laniegelipmask #lips #beautyroutine #makeuptips #beautytips ♬ original sound - Allure

Αν ψάχνεις έναν φυσικό τρόπο να δώσεις στα χείλη σου περισσότερη ένταση και όγκο, η τεχνική της Brooke Shields είναι η τέλεια λύση!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 23:38