Bronzer: Το συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 50

Bronzer: Το συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 50
ΠΗΓΗ:@cindycrawford
Προσθέτει χρόνια και κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο «σκληρό».

Το bronzer είναι ένα βασικό beauty item που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Ωστόσο, η τεχνική που χρησιμοποιούσες στα 20 ή τα 30 σου μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή μετά τα 50. Ενώ το bronzer μπορεί να αναδείξει τα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου, η χρήση του για contouring σε αυτήν την ηλικία μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας το πρόσωπό σου να δείχνει πιο «σκληρό» και κουρασμένο.

Αντί να το χρησιμοποιείς για contouring, καλύτερα να το αξιοποιήσεις για να προσθέσεις ζεστασιά στο πρόσωπό σου. Με ένα μεγάλο πινέλο, εφάρμοσε το bronzer στα ζυγωματικά, το περίγραμμα του προσώπου και κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών. Αυτό θα δώσει στο πρόσωπό σου ένα φυσικό, ηλιοκαμένο look, που θα το κάνει να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.

{https://www.instagram.com/p/CsyqQangNV7/?img_index=1}

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέγεις το κατάλληλο bronzer. Προτίμησε υγρές ή κρεμώδεις φόρμουλες, που δίνουν στο δέρμα μια λαμπερή όψη χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επέλεξε προϊόντα με ελαφριά ιριδίζοντα στοιχεία για να προσθέσεις μια διακριτική λάμψη, αποφεύγοντας τις ματ υφές και εκείνα με έντονο glitter, που δεν κολακεύουν τόσο τις ώριμες επιδερμίδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 00:01