Pro tips: Όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις ονειρική ηλιοκαμένη λάμψη μόνο με bronzer

Pro tips: Όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις ονειρική ηλιοκαμένη λάμψη μόνο με bronzer
ΠΗΓΗ:@adisonjustis
Πώς να πετύχεις το τέλειο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα μόνο με bronzer.

Αν ψάχνεις το μυστικό για ένα υγιές, καλοκαιρινό μαύρισμα χωρίς να χρειάζεται να περάσεις ώρες κάτω από τον ήλιο, το bronzer είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος. Ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο για παραλίες ή διακοπές, το bronzer μπορεί να σου χαρίσει την ηλιοκαμένη λάμψη που αναζητάς, κάνοντας τα καθημερινά σου look πιο λαμπερά και φρέσκα. Για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να το εφαρμόσεις σωστά. Εδώ είναι τέσσερα κορυφαία tips που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο.

Εφάρμοσε bronzer στα σημεία που θα μαύριζες φυσικά

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες όταν χρησιμοποιείς bronzer είναι να το τοποθετείς στα σημεία που θα μαύριζες φυσικά από τον ήλιο. Η makeup artist Gucci Westman προτείνει να το εφαρμόζεις στα βλέφαρα, το μέτωπο, και τα μάγουλα, εστιάζοντας κάτω από τα μάτια, όπου ο ήλιος χτυπά φυσικά το πρόσωπό σου. Απέφυγε την εφαρμογή στο κάτω μέρος του προσώπου, καθώς το bronzer δεν είναι για να δίνει χρώμα όπως το ρουζ, αλλά για να δημιουργεί βάθος στην επιδερμίδα σου. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις μια πιεσμένη πούδρα στη ζώνη Τ και γύρω από τη μύτη.

Δημιούργησε το «Sun-Sculpted» εφέ

Μπορείς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου και να προσθέσεις ζεστασιά στο πρόσωπό σου με το bronzer, δημιουργώντας αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «ηλιοκαμένο» αποτέλεσμα. Ξεκίνησε με ένα fluffy πινέλο και εφάρμοσε το προϊόν ελαφρά στα ζυγωματικά σου, τους κροτάφους, και γύρω από το περίγραμμα του προσώπου σου. Αυτή η τεχνική μιμείται τη φυσική θέρμη που θα έδινε ο ήλιος στο δέρμα σου, ενώ μερικές πινελιές bronzer στη γέφυρα της μύτης σου θα ολοκληρώσουν το τέλειο sun-sculpted look.

Συνδύασε Cream και Powder Bronzer

Για μέγιστη διάρκεια και βάθος, μπορείς να συνδυάσεις bronzer σε μορφή κρέμας με bronzer σε μορφή πούδρας. Με αυτή τι μέθοδο θα εξασφαλίσεις ένα σταθερό, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Ξεκίνησε με ένα κρεμώδες bronzer και εφάρμοσέ το με ένα πινέλο ρουζ, επιλέγοντας μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα και θερμή από την επιδερμίδα σου. Στη συνέχεια, σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με ένα bronzer σε μορφή πούδρας, ξεκινώντας από τη γραμμή των μαλλιών και προχωρώντας προς τα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης. Αυτή η τεχνική θα σου χαρίσει μια φυσική και σταθερή ηλιοκαμένη λάμψη.

Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για φυσικό αποτέλεσμα

Αν θέλεις ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα, δοκίμασε να εφαρμόσεις το bronzer με τα δάχτυλά σου. Makeup artists προτείνουν να χρησιμοποιήσεις το δαχτυλίδι και το μεσαίο δάχτυλό σου για να εφαρμόσεις το προϊόν στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου σου, όπως τα ζυγωματικά και η γέφυρα της μύτης. Αυτός ο τρόπος εφαρμογής σου δίνει καλύτερο έλεγχο και σου επιτρέπει να χτίσεις το χρώμα σταδιακά, για μια φυσική και λαμπερή όψη.

{https://www.instagram.com/p/C8m9lw4yFhu/?img_index=6}

Ακολουθώντας αυτά τα tips, θα μπορέσεις να πετύχεις την τέλεια ηλιοκαμένη λάμψη με το bronzer σου, κάνοντάς σε να δείχνεις σαν να έχεις περάσει ώρες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2024 - 03:13