Bleached Eyebrows: Πώς να πετύχεις το trend με μόνο ένα προϊόν που έχεις στο νεσεσέρ σου

Bleached Eyebrows: Πώς να πετύχεις το trend με μόνο ένα προϊόν που έχεις στο νεσεσέρ σου
ΠΗΓΗ:@KYLIEJENNER
Μπορείς να δοκιμάσεις το trend χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν.

Το trend των bleached eyebrows συνεχίζει να κερδίζει έδαφος, με πολλές γυναίκες να το δοκιμάζουν. Αν και μπορεί να σας φαίνεται τολμηρό ή να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα του ντεκαπάζ, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το πετύχετε με ένα προϊόν που πιθανότατα έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας.

Το concealer είναι το «κλειδί» για να δημιουργήσετε το χαρακτηριστικό αυτό look χωρίς να κάνετε μόνιμες αλλαγές στα φρύδια σας και χωρίς να τα επιβαρύνετε.

Για να το πετύχετε, πάρτε ένα spoolie ή ένα μικρό σφουγγαράκι μακιγιάζ και εφαρμόστε σταδιακά το concealer στα φρύδια σας. Ξεκινήστε από την εξωτερική πλευρά και προχωρήστε προς τα μέσα, φροντίζοντας να καλύψετε ομοιόμορφα όλα τα φρύδια. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα concealer σε ανοιχτό τόνο, λίγο πιο φωτεινό από το χρώμα του δέρματός σας.

Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα concealer σε ροδακινί απόχρωση, το οποίο θα εξουδετερώσει τον φυσικό σκούρο τόνο των φρυδιών σας. Τέλος, για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια loose powder.

{https://www.tiktok.com/@d.idooooooo/video/7289903417147870497?lang=el-GR&q=bleached%20eyebrows%20concealer&t=1723471468766}

Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε το bleached eyebrows look και να το προσαρμόσετε στα γούστα σας!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.08.2024 - 17:11