Kate Middleton: Βρήκαμε την αγαπημένη mascara της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Kate Middleton: Βρήκαμε την αγαπημένη mascara της πριγκίπισσας της Ουαλίας
Φημολογείται οτι είναι αυτή που χρησιμοποίησε και στο μακιγιάζ του γάμου της.

Σε σύγκριση με τα άλλα μυστικά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το περιεχόμενο του νεσεσέρ της Kate Middleton μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, αλλά συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των royal fan της. Παρόλο που η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τα αγαπημένα της προϊόντα, πηγές και συνεργάτες της έχουν αναφερθεί σε κάποια από αυτά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει μία ιδιαίτερα δημοφιλής μάσκαρα, που λέγεται πως χρησιμοποίησε ακόμα και την ημέρα του γάμου της.

Η μάσκαρα που φαίνεται να προτιμά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η Hypnôse της Lancôme, η οποία, από την πρώτη κυκλοφορία της το 2004, έχει κερδίσει αμέτρητους οπαδούς.

Η σύνθεση της Hypnôse είναι εμπλουτισμένη με προβιταμίνη B5, η οποία βοηθά στην προστασία και ενδυνάμωση των βλεφαρίδων. Χάρη στον συνδυασμό διαφορετικών κεριών και έλαιου jojoba, προσφέρει εντυπωσιακό όγκο, έως και οκτώ φορές μεγαλύτερο, και όμορφη καμπύλη με κάθε εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τις βλεφαρίδες, διατηρώντας τες απαλές. Αυτή η μάσκαρα είναι ιδανική τόσο για ένα διακριτικό, καθημερινό μακιγιάζ, όσο και για ένα πιο έντονο, βραδινό look, καθώς μπορεί να «χτίζεται» σταδιακά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η mascara:

lanocme b3143

Mascara Hypnôse της Lancôme

Τελευταία τροποποίηση στις 13.08.2024 - 14:10