Τα top 5 κρεμώδη και υγρά ρουζ που θα σε κάνουν να φαίνεσαι 15 χρόνια νεότερη

Τα top 5 κρεμώδη και υγρά ρουζ που θα σε κάνουν να φαίνεσαι 15 χρόνια νεότερη
ΠΗΓΗ:@kyliejenner
Θα σου χαρίσουν το απόλυτα νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Τα κρεμώδη και υγρά ρουζ είναι από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ όσων λατρεύουν τον μαγικό κόσμο της ομορφιά. Προσφέρουν φρεσκάδα και υγιή λάμψη στο πρόσωπο, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα. Σε αντίθεση με τα ρουζ σε μορφή πούδρας, τα οποία παρέχουν σταθερότητα και ματ φινίρισμα, τα κρεμώδη ρουζ δίνουν στην επιδερμίδα μια φυσική, φωτεινή όψη και υπέροχη λάμψη.

Το «Eye Blush» είναι μια νέα τεχνική που προσδίδει στο δέρμα ζωντάνια και νεανική εμφάνιση, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι το ρουζ για τη συνολική εικόνα του προσώπου. Μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέα και λαμπερή.

Εμπνευσμένοι από το viral beauty hack της Hailey Bieber, όπου συνδυάζει κρεμώδες ρουζ με την ενυδατική της για έξτρα λάμψη, ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα creamy και liquid blushes που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Beauty tip: Ενώ αυτά τα ρουζ δίνουν ένα λαμπερό, dewy αποτέλεσμα, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής ή για ξηρά δέρματα, καθώς μπορούν να τονίσουν σημάδια, σπυράκια ή λεπτές γραμμές.

Extra tip: Ανέμειξε το αγαπημένο σου υγρό ρουζ με λίγες σταγόνες υγρού highlighter για να δώσεις στο μακιγιάζ σου το απόλυτο, glowy αποτέλεσμα.

maybelline 85d5e

MAYBELLINE Sunkisser Ρουζ

armani 29a1f

ARMANI Luminous Silk Cheek Tint Liquid Blush

rare 46694

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

radiant d57f3

RADIANT Touch Of Blush

kiko milano 1827d

Velvet Touch Creamy Stick Blush

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2024 - 04:08