Την προαναγγελία ότι η Ναταλία Γερμανού θα είναι στη θέση της αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Όπως είπε, εκτός απροόπτου, η παρουσιάστρια που αναρρώνει θα εμφανιστεί κανονικά στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μία εβδομάδα μετά το αιφνίδιο χειρουργείο της.
«Μιλήσαμε με μηνύματα με τη Ναταλία. Είναι στο σπίτι και αναρρώνει. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα είναι στο πόστο της το Σαββατοκύριακο. Αυτό ξέρει η ομάδα της και το κανάλι, αυτό επιθυμεί και η ίδια. Επειδή μιλάμε για χειρουργείο ελπίζω ότι μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα γίνει κάτι που θα ανατρέψει τα σχέδιά της» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχόμενη και πάλι περαστικά στην ομόσταυλή της παρουσιάστρια.
Όπως είναι γνωστό, η Ναταλία Γερμανού το περασμένο Σάββατο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά από προγραμματισμένες εξετάσεις που οδήγησαν στην απόφαση να κάνει άμεσα χειρουργείο.
Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της λέγοντας πως είναι καλά και ευχαριστώντας τον γιατρό της.
«Επειδή μας ακούνε και άτομα που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας θεωρώ ότι είναι ύβρις να γκρινιάζουμε για κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται εγκαίρως. Είμαι ευγνώμων που το αντιμετώπισα εγκαίρως» είχε πει χαρακτηριστικά.