Survivor: Ποιός πήρε την τελευταία ατομική ασυλία;

19.06.2024
Survivor: Ποιός πήρε την τελευταία ατομική ασυλία;
Όλοι την ήθελαν αυτή την τελευταία ατομική ασυλία. Στο τέλος όμως μόνο ένας από τους παίκτες του Survivor θα έβγαινε νικητής.

Και ήταν απόλυτα φυσικό να την διεκδικούν όλοι. Ήταν η ατομική ασυλία που θα οδηγούσε όποιον ή όποιαν την κέρδιζε απ' ευθείας στο Γαλάτσι και στην τετράδα που θα διεκδικήσει την νίκη σε αυτόν τον κύκλο του πετυχημένου reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Κι από την αρχή όλοι τουςλίγο πολύ το ξεκαθάρισαν πως για αυτή την ασυλία «θα πέσουν κορμιά». Ακόμα κι ο Φάνης που έχει πολύ στενή σχέση με τον Ντάνιελ διευκρίνισε πως έχουν φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να κάνει ο καθένας το καλύτεςρο που μπορεί για τον εαυτό του.

Και η μάχη ήταν σφοδρή. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έμελλε να είναι η Φάνης Μπολέτσης αυτός που τελικά έβγαλε από την διεκδίκηση τον φίλο του Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος στη μονομαχία τους είχε μόλις μια ζωή ενώ ο Φάνης τρεις.

Για να φτάσουμε στην τελική μάχη που ήταν ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα. Δύσκολη και με τους παίκτες να είναι εξουθενωμένοι από τη συνολική τους προσπάθεια. Με τον Φ΄άνη να καταφέρνει να πάρει την τελική νίκη και την τελευταία ασυλία που τον αδηγεί απ' ευθείας στην τετράδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 00:53