Survivor: Ο Απόστολος έφυγε αλλά ακολουθούν κι άλλοι - Οι Κόκκινοι αποδεκατίζονται και ο Γιώργος Λιανός κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση

12.05.2022
Survivor: Ο Απόστολος έφυγε αλλά ακολουθούν κι άλλοι - Οι Κόκκινοι αποδεκατίζονται και ο Γιώργος Λιανός κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση

Στο χθεσινό επεισόδιο (12/5/2022) είδαμε ότι εκείνος που αποχώρησε από το νησί ήταν ο Απόστολος Ρουβάς καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει εντός παιχνιδιού τους συνυποψηφίους του για αυτή την εβδομάδα, Άρη, Ασημίνα και Κωνσταντίνο.

Από την αποχώρηση αυτή που είχε, βέβαια, ήδη διαρρεύσει κρατούμε τη στάση του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ήταν κολλητός φίλος του όσο ήταν στην ίδια ομάδα αλλά μόλις οι δρόμοι τους χώρισαν, φάνηκε ότι υπήρξε ρήξη μεταξύ τους. Την ώρα που έφευγε ο Απόστολος, λοιπόν, ο Άρης χειροκροτούσε όρθιος και στο τέλος του φώναξε "Άπο, είμαι πολύ περήφανος για σένα, να το ξέρεις. Σ' αγαπώ".

Μόλις πριν από λίγη ώρα, όμως, κυκλοφόρησε το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή 15/5/2022 αντί του Σαββάτου, όπου στην prime time ζώνη θα κυριαρχεί, χωρίς αμφιβολία η Eurovision, και οι απορίες έπεσαν... βροχή! Μαζί με αυτές, όμως, και τα spoilers.

Στο trailer, λοιπόν, αφού πρώτα παρακολουθούμε στιγμές τρυφερότητας ανάμεσα στο νέο "ζευγάρι" του παιχνιδιού, Σπύρο και Βρισιήδα, ακούμε τον Γιώργο Λιανό να καλοσωρίζει τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο όπου μιλά για μια τελευταία εξέλιξη για την οποία πρέπει να τους ενημερώσει και προαναγγέλει ότι η σκακιέρα του Survivor αλλάζει ξανά μορφή.

Από το βίντεο δεν παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες, όμως τις παίρνουμε από τα spoilers που θέλουν την ανακοίνωση του Λιανού να έχει να κάνει με οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς, η οποία φέρεται να επικαλείται προσωπικούς λόγους. Με την αποχώρηση αυτή, λοιπόν, του Απόστολου και της αποβολής του Γιώργου Κατσαούνη στην αρχή της εβδομάδας, η ομάδα των Κόκκινων αποδεκατίστηκε και οι ισορροπίες μεταξύ εκείνης και των Μπλε διαταράχθηκαν ισχυρα.

Αυτό που στην ουσία ανακοινώνει, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός είναι ο εκ νέου ανακάτεμα της τράπουλας. Νέες ομάδες λοιπόν από την Κυριακή και το παιχνίδι συνεχίζεται!