Σασμός: Η σκηνή που "λύγισε" το Twitter και αυτή που το "έλιωσε"

12.05.2022
Σασμός: Η σκηνή που "λύγισε" το Twitter και αυτή που το "έλιωσε"
Ενθουσίασε το χθεσινό επεισόδιο τους φανς της σειράς και δύο ήταν οι σκηνές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα σχόλια.

Αρχικά η συνάντηση του Αστέρη με τη γιαγιά Ειρήνη. "Ράγισαν" και οι πέτρες! Στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης έπεσε ο Αστέρης και της ζήτησε συγχώρεση μέσα από την καρδιά του, συγχώρεση που εκείνη, αν με αβάσταχτο πόνο καρδιάς, του έδωσε, σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές που έχουμε δει ως τώρα στη σειρά.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τόσο την Όλγα Δαμάνη όσο και τον Ορφέα Αυγουστίδη με αναρτήσεις που συγκίνησαν όσο και η ίδια η σκηνή.

Μία ακόμη σκηνή που "συζητήθηκε" πολύ στο Twitter ήταν αυτή που αποκάλυψε τη μοναδική φορά που έσμιξαν ο Μαθιός με τη Βασιλική πριν εκείνη παντρευτεί τον Στεφανή, φορά που, όπως φαίνεται, ξαναθυμήθηκαν και οι δύο με αφορμή το ενδεχόμενο να είναι ο Νικηφόρος γιος δικός τους!

Οι φανς της σειράς περίμεναν πώς και πώς αυτή τη σκηνή και αντέδρασαν ανάλογα όταν την είδαν!

Η συνέχεια στο σημερινό επεισόδιο

Σήμερα, λοιπόν, (12/5/2022) θα δούμε τον Νικηφόρο βαθιά επηρεασμένο από την όλη διαδικασία του τεστ πατρότητας που έχουν κάνει το οποίο έχει ρίξει βαριά σκιά στη σχέση του τόσο με τον Μαθιό όσο και τη μητέρα του. Μη θέλοντας καθόλου να είναι κοντά τους, μάλιστα, ζητά από τον Αστέρη να πάνε μαζί για να παραλάβουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Σε άλλες εξελίξεις έχουμε τον Γεράσιμο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, αλλά και τον Αντώνη να μην του έχει καμία εμπιστοσύνη και να βάζει ανθρώπους του να ψάξουν βαθιά στο παρελθόν του. Πλησιάζει σιγά σιά ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός.

Ιδού και το τρέιλερ