Θεοδωρίδου για τάλεντ σόου: «Δε θέλω να παίξω το παιχνίδι κανενός καναλιού» [vds]

05.07.2016
Παρά το γεγονός ότι αρκετοί είναι οι τραγουδιστές που έχουν ενδώσει στον πειρασμό κι έχουν λάβει συμμετοχή σε κάποιο τάλεντ σόου ως κριτές, υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι αντιστέκονται σθεναρά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δε θα τη δούμε ποτέ να κάθεται στην καρέκλα του κριτή σε οποιοδήποτε από αυτά.

«Καταρχήν εγώ δε θα μπορούσα δημόσια να μαλώνω. Το ότι γίνονται μερικά πράγματα δημόσια, δε σημαίνει ότι είναι και σωστά κι ότι εμείς πρέπει να τα δεχόμαστε. Επειδή μερικοί άνθρωποι τρώνε τα μαλλιά τους στην τηλεόραση κι εμείς απλά τους παρακολουθούμε γιατί εκείνη την ώρα δεν έχουμε και τίποτα άλλο να κάνουμε ή γιατί περνάγαμε τυχαία κι ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό, για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Γιατί όλοι γεννηθήκαμε σε ένα σπίτι και μάθαμε και πέντε τρόπους κι έχουμε και παιδιά και τους μαθαίνουμε και αυτούς πέντε τρόπους».

Και συνέχισε:

«Πες ότι πας σε αυτά τα παιχνίδια για να βοηθήσεις τους τραγουδιστές με τις γνώσεις σου, με την εμπειρία σου και δεν είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις του παιδιού; Και γιατί να είσαι εσύ αυτός που θα του κόψει τα φτερά; Και είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις; Αφού δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις, ούτε να τον στηρίξεις.

Επειδή δεν πιστεύω στην βάση του, σε αυτό που συμβαίνει, δεν είναι κάτι που νιώθω ότι βοηθάει, και δε θα πήγαινα και δε θα ήθελα να παίξω και το παιχνίδι κανενός καναλιού, να μου πει και τι να κάνω, δηλαδή να μου πει και κανείς στο αυτί μου, τώρα πες αυτό και να βγάλω το ακουστικό και να φύγω. Θα εκτεθώ δημόσια, επειδή με ξέρω τι χαρακτήρα έχω και επειδή δεν μπορώ το ένα και δεν μπορώ το άλλο και είμαι ιδιότροπη, δε θα πάω και κάθομαι σπίτι μου και πάρα πολύ ωραία περνάω και με κανέναν δεν τα βάζω και δεν τα βάζει και κανείς μαζί μου.»