Σπυροπούλου: Στην αγκαλιά Τούρκου σταρ! (pics)

30.01.2015
Οι φωτογραφίες που μας έπεσαν από τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατό, η Κων/να Σπυροπούλου αγκαλιά με Τούρκο τεκνό;

Η μικρή ξανθιά του Alpha ανοίγει τα φτερά της και πετάει προς… Τουρκία μεριά, σε περίπτωση που εδώ στην Ελλάδα συνεχίσουμε να μην εκτιμάμε το ταλέντο της. Και για του λόγου το αληθές, σύσφιξε τις σχέσεις της με Τούρκο σταρ και γόη πάνω απ’ όλα!

Η Σπυροπούλου, λοιπόν, φωτογραφίζεται στο νέο τεύχος του περιοδικού Hello με τον Μπουράκ Χακί, σε μία απρόσμενη συνάντηση, όπως πολύ εύστοχα την χαρακτηρίζει το περιοδικό. Γιατί ακόμη και τώρα που γράφουμε τις αράδες τούτες, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πού κολλάει η Σπυροπούλου με τον Τούρκο.

Πάντως, ο Χακί πολύ γοητεύτηκε με την Κων/να, ο οποίος μάλιστα ανέβασε όλες τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αλλά και όταν η Σπυροπούλου ανέβασε στο δικό της μία, ο Τούρκος γόης έσπευσε να σχολιάσει ότι είναι πολύ… cool η κοινή τους φωτογραφία!

Για την ιστορία, η φωτογράφηση συνοδεύτηκε και με συνέντευξη, όπου η Σπυροπούλου παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση της!