Ρόκκος: Απειλεί με σφαλιάρες, ακόμη και τον Λιάγκα!

21.01.2015
Ο κακός χαμός είχε γίνει πρόσφατα με μία παλαιότερη δήλωση του Στέλιου Ρόκκου ότι "άνδρας είναι αυτος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε"!

Αν και η πρόθεση του τραγουδιστή να κάνει χιούμορ ήταν εμφανής, όμως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρεξήγησαν την ατάκα του. Και περισσότερο απ' όλους ο Γιώργος ο Λιάγκας, που δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω.

Μάλιστα, μέσα από το Πρωινό, ο παρουσιαστής είχε αναλύσει την ατάκα του Ρόκκου, λέγοντας ότι το έπιασε το υπονοούμενο και ότι έχει πάει με άντρα! Βέβαια, λόγω των κακών σχέσεων, εξήγησε στη συνέχεια: "Τώρα εγώ δε μιλάω γιατί έχω τα προηγούμενα με τον Ρόκκο και αν μιλήσω εγώ θα μου πει ότι πάλι ο Λιάγκας είπε αυτά... Δεν ξέρω αν εννοούσε αυτό, πάντως από τα συμφραζόμενα αυτό καταλαβαίνεις. Άρα εμείς που δεν το έχουμε δοκιμάσει δεν είμαστε άντρες; Σύμφωνα με τον φίλο μου τον Στέλιο, εμείς που δεν έχουμε πάει ρε Στέλιο με άντρα ποτέ, χάνουμε; Δεν ξέρουμε αν το εννοούσε ή αν έκανε χιούμορ».

Και ήρθε τώρα η σειρά του τραγουδιστή να δώσει την οργισμένη απάντηση του. «Εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται να σου πει κανείς ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ. Αν, όμως, απομονώσεις τη φράση "Ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε", είσαι γελοίος. Στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα, να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν αυτήν τη βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες. Ε, ναι! Γυρνάει και λέει ο Λιάγκας "Ελπίζω ο φίλος μου ο Ρόκκος να κάνει πλάκα". Δηλαδή, αν ήμουν gay δεν θα ήμασταν φίλοι; Τηλεφωνικά μου ζήτησε συγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.