Λάτσιος: Παραδέχεται τις κακές σχέσεις με Μακρυπούλια

19.01.2015
Την περίοδο που η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσίαζε το DWTS είχε έρθει κοντά με τον Γιάννη Λάτσιο. Τόσο κοντά, που η πλάκα που έκανε ο ένας στον άλλον και η στενή τους σχέση είχαν φτάσει στο σημείο να παρεξηγηθούν.

Από τη στιγμή, όμως, που η παρουσιάστρια εγκατέλειψε το show κι έφυγε για το Mega, πολλοί είπαν ότι οι σχέσεις τους διαταράχτηκαν. Μάλιστα, ο απαξιωτικός τρόπος που είχε μιλήσει ο Λάτσιος για την εμφάνιση της στο J2US, είχε έρθει να επιβεβαιώσει τις φήμες.

Και τώρα, έρχεται ο ίδιος ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 να παραδεχτεί ανοιχτά ότι η σχέση του με την Μακρυπούλια πέρασε άσχημες στιγμές. Αλλά σημείωσε ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνη θα γυρίσει πίσω στον ΑΝΤ1!!!

«Είναι αλήθεια ότι με την Ζέτα περάσαμε μια στενάχωρη περίοδο το καλοκαίρι. Αυτό που έχει όμως σημασία για μένα είναι ότι έχουμε κοινές ιδέες, την εκτιμώ και πιστεύω ότι στο μέλλον η Ζέτα θα είναι μαζί μας» δήλωσε.

Λίγο καιρό πριν και η Ζέτα είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της ότι την είχαν στεναχωρήσει τα λόγια του Λάτσιου, όμως είχε τονίσει ότι δεν παύει να τον εκτιμά. Δεν απομένει τώρα να δούμε αν η εκτίμηση μετουσιωθεί σε συνεργασία!