Η Γερμανού πήγε στο DWTS για να... στρογγυλοκαθίσει!

19.01.2015
Σπέσιαλ γκεστ σταρ τη Ναταλία Γερμανού είχαν στον ημιτελικό του DWTS και η παρουσιάστρια επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος μετά τη φυγή της για το Epsilon.

Και μπορεί εκείνη να έφυγε από το κανάλι, όμως, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Λάτσιο, την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.

Και υποθέτουμε, ότι στην προσπάθεια τους να μη δείξουν ότι πειράχτηκαν που έφυγε γι άλλο κανάλι, την έβαλαν απλά να... περπατήσει στη σκηνή του DWTS. Γιατί αν νομίζουν ότι εκεί πάνω η Ναταλία χόρεψε, απλά πλανώνται πλάνην οικτράν....

Όχι, η παραγωγή δεν την κούρασε καθόλου τη λαμπερή καλεσμένη του ημιτελικού, ενώ προνόησε να υπάρχει καρέκλα στην χορογραφία, σε περίπτωση που η Γερμανού ήθελε να ξαποστάσει. Και ήρθε η παρουσιάστρια και μόνο... ξαπόσταινε, αφού σήκω κάτσε, κάτσε σήκω το είχε.

Η Γερμανού υποτίθεται ότι χόρεψε το «Chicago», ενώ της είχαν ολόκληρο μπαλέτο για να βγάλει τη δουλειά. Και όταν εκείνη σηκωνόταν από την καρέκλα, με το ζόρι περπατούσε δυο βήματα. Αλλά από θεατρικότητα, δεν το συζητάμε, την είχε. Ειδικά, εκεί που... ξερίζωσε την καρδιά του χορευτή. Και για να μη λες ότι εμείς είμαστε κακοί μαζί της, στα social media έπεσε τρελό κράξιμο.