Μελέτη: Μυστήριο με τον σύντροφό της

22.10.2013
Πού να φανταζόμασταν ότι θα ερωτευόταν η Ελεονώρα Μελέτη κι εμείς θα βρισκόμασταν μπροστά από ένα μεγάλο μυστήριο για την επαγγελματική ταυτότητα του αγαπημένου της.

Κόρη μας να ήταν και να του τη δίναμε νύφη, τέτοια αγωνία για το... επαγγέλεσθαι του λεγάμενου, δεν θα την είχαμε. Φταίει και η Ελεονώρα, όμως, που δεν λέει να μας τον αποκαλύψει και με κάτι μισόλογα, έχει δημιουργήσει ΤΟ μυστήριο.

Εκεί, λοιπόν, που όλοι λέγαμε ότι πρόκειται για αθλητή, του σερφ συγκεκριμένα, έρχεται η Μελέτη και δίνει νέες πληροφορίες, που μάς πάνε αλλού. «Δεν είναι αθλητής, επειδή έχουν ακουστεί πολλά, αυτό σας το λέω. Υπάρχουν πολλά ήδη surf» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ούτε επιτραπέζιο να παίζαμε.

Τουλάχιστον, είναι... υπαρκτό πρόσωπο. Γιατί με τόσο μυστήριο, δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε. Αλλά η Ελεονώρα εξηγεί και γιατί τόση μυστικοπάθεια πια. «Αν ήξερα και στο παρελθόν ότι μπορώ προστατεύσω την προσωπική μου ζωή, θα το είχα κάνει», λέει, ενώ αν θα μας τον... συστήσει κάποια στιγμή, απαντά: «Πλέον έχω μάθει να σέβομαι πολύ τον άλλον, οπότε ρωτάω και τον άλλον τι θέλει».