Πώς αντέδρασε η Ηλιάδη μετά τον τελικό;

19.02.2013
Θυμάσαι τα χρόνια τα παλιά, τότε που μετά από κάθε ελληνικό τελικό, έπιαναν οι υποψήφιοι για την Γιουροβίζιον, στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα;

Τότε που γινόταν του ξε-κατινιάσματος το πανηγύρι με καταγγελίες, παράπονα, φωνές; Τότε που έβγαινε ο Κώστας ο Μπίγαλης ή η Πέγκυ η Ζήνα (μπρρρ ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω εκεινο το βλέμμα της) κι έκαναν σαματά; Ε να τις ξεχάσεις αυτές τις στιγμές, διότι οι φετινοί υποψήφιοι (με εξαίρεση τον Αγάθωνα) είναι πολύ large και ανώτεροι άνθρωποι, ακόμη και στην ήττα τους.

Πάρε παράδειγμα την Αγγελική Ηλιάδη στην οποία ειλικρινά βγάζουμε το καπέλο για τη στάση και συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα μέχρι τον ελληνικό τελικό, που δεν άκουσε και λίγα. Και μετά από αυτόν, αφού και μετά την ήττα της κράτησε αξιοπρεπή στάση.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας και την αγάπη σας!!! Με συγκινήσατε πολύ! Πολύ όμορφη εμπειρία η Eurovision! Τώρα ξέρετε, θα χορεύουμε το Χίλιες και μια νύχτες παρέα!!!! Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ», έγραψε στο Twitter μετά από τον τελικό.

Εύγε της λοιπόν