Ο διάσημος ξάδελφος του Ματέο χορευτής στο Dancing

19.12.2012
Κοίτα να δεις τι παιγνίδια παίζει η ζωή και πόσο μικρός είναι ο κόσμος. Στο φετινό Dancing with the stars χορεύει ο πρώτος ξάδελφος του Ματέο Παντζόπουλου!

Και το νέο "ξάδελφο" της Ελένης Μενεγάκη κρίνει ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος. Δεν είναι υπέροχο; Και θα ήταν και υπέροχο ως κουτσομπολιό, αν ο κριτής Λάτσιος έβαζε στο μάτι τον "συγγενή" και του έδινε μικρή βαθμολογία. Αλλά για καλή τύχη του Κώστα Κρομμύδα, ο πρώην σύζυγος είναι.. αδέκαστος και αντικειμενικός κι έτσι δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα.

Ω ναι. Ο Κρομμύδας είναι συγγενείς του Ματέο και συγκεκριμένα η σύζυγος του, Μαρίνα Γιώτη είναι πρώτη ξαδέλφη του. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον συγγενή του και πόσο καλό παιδί είναι. Εξάλλου, έχουν καλές σχέσεις, ενώ παντρεύτηκαν στα Άχλα της Άνδρου.

Σε πρόσφατη, λοιπόν, συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο σταρ του Dancing σχολίασε για τον Ματέο: "Εκτιμώ πολύ τον Μάκη για τη δουλειά που έχει κάνει στα Άχλα. Θεωρώ ότι η κριτική εναντίον του τον αδικεί. Είναι ένα ήσυχο παιδί, του αρέσει να απομονώνεται και να μην προκαλεί, γι αυτό κι έκανε το ξενοδοχείο».

Και συνεχίζει: «Όλα όσα γράφονται τα βρίσκω υπερβολικά. Βέβαια, είναι στο πλευρό ενός ανθρώπου που είναι στα φώτα της δημοσιότητας αλλά τον αδικούν. Όσο για την Ελένη, είναι από τα πιο λαμπερά πρόσωπα που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση».