Αϊβάζης: Τα υπονοούμενα άναψαν φωτιές στο Dancing

19.12.2012
Παρελθόν αποτελεί από το Dancing with the stars ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού ήταν αυτός που αποχώρησε από το show το βράδυ της Κυριακής.

Αλλά ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι έκανε "ηχηρή" έξοδο, αφού την επόμενη κιόλας μέρα με δηλώσεις του άναψε φωτιές στο παιγνίδι και τους υπόλοιπους σταρ σε αυτό. Γιατί, ο Αϊβάζης μιλώντας στη Μεσημεριανή Μελέτη ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι στο dancing υπάρχουν παίκτες που έχουν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα πριν ξεκινήσει το show.

Βλέπεις, το Dancing πήρε αναβολή πέρυσι κι έτσι κάποιοι παίκτες που μάλλον ήξεραν ότι θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά, φρόντισαν να προετοιμαστούν. Έλα, όμως, που τα υπονοούμενα του Γιάννη προκάλεσαν αντιδράσεις και οι σταρ είπαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Κώστας Κρομμύδας ενοχλημένος από τις αιχμές του συνάδελφού του, μίλησε στην κάμερα του Star εξηγώντας και τι συμβαίνει στη δική του περίπτωση. "Δεν είναι κακό να προετοιμάζεται κάποιος αν ξέρει ότι θα συμμετέχει στο Dancing» και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος σιγούρεψε τη συμμετοχή του μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του show.

Τις δηλώσεις του Αϊβάζη σχολίασε και η Γκαλένα Βελίκοβα. «Έχουν φύγει και άνθρωποι που δεν ήταν στην τελευταία θέση στη δική μας βαθμολογία. Στο τέλος ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει».